Dali Trzaskowskiemu podnóżek czy to kadrowanie neo-TVP? Skandaliczna realizacja debaty. "Kłamali, kłamią i będą kłamać"
https://wpolityce.pl/polityka/730381-skandaliczna-realizacja-tak-chcieli-pomoc-trzaskowskiemu
Karol wypadł jak chłopak do bicia. Historyk? Ok! Na pewno nie na prezydenta.
To, co rząd D. Tuska robi z Polską, to woła o pomstę do nieba. Czego by nie dotknąć, to świadoma amatorszczyzna i wspieranie giga złodziejstwa. Niby jest wzrost gospodarczy, zadłużenie gigantycznie rośnie ale nie inwestycyjnie, bo poważnych inwestycji brak, a równocześnie potężna dziura w budżecie aż wyrczy. Gdzie się podziewają gigantyczne pieniądze Polaków? A państwo staje się wydmuszką i gospodarczo gaśnie. Do tego, co rusz, faktyczny, ale skrywany werbalnym i wszechobecnym kłamem, gospodarczy serwilizm wobec obcych na granicy zdrady interesów państwa, uprawianie chaosu prawnego i kpina z fundamentów egzystencji państwa.
Do wzmożenia i utrwalania powyższych procederów brakuje jednego:
prawnej przychylności konfidencjonalnego Prezydenta Rzeczpospolitej Polskiej... .
Spodziewałem się więcej po Nawrockim - poległ na całej linii.
Na wypowiedź Trzaskowskiego, że ma bardzo dobre relacje z Republikanami w USA Michał Rachoń w TV Republika dostał w kilka minut krótką odpowiedź od jednego z najwyższych rangą przedstawiciela tej partii w USA - "laughter" czyli ŚMIECH!
22:19 - a nie wspominasz w jakiej wysokości tą dziurę w budżecie rząd Tuska przejął po PIS-ie. Trudno jest w przeciągu jednego roku czy dwóch ją zasypać i jednocześnie wywiązywać się z zobowiązań wobec społeczeństwa.
Nie zapominajmy, że PiS miał 2 budżety. Ten drugi nie był uwzględniany w dziurze budżetowej. Odsyłam do internetu.
Dziś dziura budżetowa rośnie, bo przecież tłuste koty wypasione za pierwszych rządów Tuska na złodziejstwie VAT i mafii paliwowych musza sobie dziś odbić.
Kluczysz, błądzisz, kłamiesz, a na końcu twierdzisz, że tłuste koty to nie ludzie z PiS.
Dziś Trzaskowski podczas debaty w bloku pytań o wolności słowa znów uderzył w największą telewizje informacyjną czyli TV Republika. Tusk myslał, że po bandyckim przejeciu TVP bedzie miał wszystkie media pod kontrolą. W tym samym dniu kiedy wyłączył sygnał TVP, podpisał w Brukseli pakt migracyjny, żeby Polacy nie dowiedzieli się o tym.
Nie udało się.
Dziś TV Republika wyprzedziła propagandowa TVN a TVP w likwidacji jest na dnie.
Przecież tv Republika nikt logiczny nie ogląda . Nic tam nie ma ciekawego.
Są przekazy dnia i paski grozy.
Nie ma to jak poprosić Demagoga o sprawdzenie, że przeciwnik kłamie i Demagog sprawdził, że trzaskowski kłamie...bu ha ha. To już nawet nie dupiarz, tylko dupa:)))
00:44.Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni, a jeśli chodzi o opinię o twoim idolu, odsyłam do wpisu z godz. 00:45.
Dziurę można przejąć w dowolnej wielkości, ale chodzi o to, żeby dziury nie pogłębiać dwa razy szybciej, niż PiS (już zrównano tegoroczną dziurę z ongiś roczną PiS), a równocześnie coś pożytecznego dla ludzi zrobić. Paniał?
Moją niezmienną refleksję o jednym z kandydatów, po dzisiejszej debacie doskonale zobrazuje znane powiedzenie - " ŻEBY BEZPODSTAWNIE RWAĆ SIĘ DO RZĄDZENIA NIE WYSTARCZY BYĆ KUTASEM, TRZEBA JESZCZE MIEĆ GARNITUR. WIDZĘ, ŻE GARNITUR TEŻ PAN MA".
Jak na kibola to gajer niezły. Co zaoszczędził na mieszkaniu, to poszło w garnitur
, wolę Sorrossa niż Ornana"
Twój wybór nie mój
Ja wolę Polskę z tradycjami,wartościami.Polska i Polacy
Wybór jest prosty