Jak patrzę na wyborców Nawrota ,to widzę zachłannego małego człowieczka, który kradł wodę mineralną przelewając ją do bańki 5 l i wywoził ją do domu. Papierosa nie poczęstował ,na wódę nie poszedł,tylko w koło chodził i narzekał, że wszystko mu się należy.
Znajomych, którzy deklarują swój głos na Nawrockiego proszę o argumenty dlaczego są za, i wiecie co mi odpowiadają? "A bo tak" lub "bo poprzednio też głosowałem/am na PIS". Takie myślenie nie poparte logiką zupełnie mnie nie przekonuje i przypomina mi kolegów z liceum, takie szare myszki- lelum, polelum jak powiedziałaby moja babcia, bez własnego zdania, którzy mocno odstawali od naszej grupy trzymających się razem, gdzie podejmowaliśmy się różnych inicjatyw, wyzwań i byliśmy siłą napędową szkoły tętniącej życiem. A co za tym idzie nasze logiczne myślenie, otwartość, własne zdanie i dążenie do celu pozwoliło nam zaistnieć w dorosłym życiu i osiągnąć odpowiedni status społeczny. A pozostali dalej są szarymi myszkami stojącymi na uboczu z przekonaniem, że tak trzeba, a bo tak, bo tak głosowałem poprzednio... Myślenie jak u stetryczałego Prezesa, który chce skłócić i odgrodzić kraj od innych państw. Nie zdają sobie sprawy, że czasy się zmieniły, cały świat idzie na przód i my, a szczególnie młodzież nie może mieć blokady na kontakty zagraniczne, że Unia to nasze okno na świat, a Ukraina w NATO to nasz bufor bezpieczeństwa.
Podpisywanie publicznych zobowiązań, że nasz kraj nigdy nie zgodzi się, by Ukraina została w przyszłości członkiem Sojuszu Północnoatlantyckiego, to cios w bezpieczeństwo Polek i Polaków. I pójście na rękę Putinowi, który żąda tego samego. I jak można głosować na takiego kandydata. Życie Wam i waszym rodzinom niemiłe? Wreszcie obudźcie się i zacznijcie myśleć, a nie jak stare dziady pod kościołem żebrzące o datki, albo inaczej o kiełbasę, ale tą wyborczą.
RAFAŁ TRZASKOWSKI PREZYDENTEM POLSKI, A WTEDY, NIE BEZ RACJI, PIS DO ROZLICZENIA I DELEGALIZACJI! PAMIĘTAJ! O przyszłości swojej i Twoich dzieci zdecydujesz idąc na wybory, bo jak nie, inni zdecydują za Ciebie!
Po wyborach, trzaskowski będzie miał dużo czasu na walkę z rekinami.
18:25, z ciebie taki strateg wojenny jak z koziej dupy trąba. Jakim buforem bezpieczeństwa jest Ukraina i dla kogo? :)) Putin jak będzie chciał wjechać w Polskę, to ma autostradę z Królewca i Białorusi, farmazoniarzu.
18:25 Dokładnie tak.
18:57 To "z ciebie taki strateg wojenny jak z koziej dupy trąba."
Polityka PO i Trzaskowskiego to: CÓŻ SZKODZI OBIECAĆ!
Robert Winnicki opublikował wpis na X przekazując poparcie dla Karola Nawrockiego, następnie porównał obu kandydatów. Trzaskowski w zestawieniu z Nawrockim wypada dosyć blado.
Pisze na X tak: "Historia chłopaka z blokowiska, który był kibicem, bokserem ale równolegle zrobił doktorat z historii a dzięki temu co umie i potrafi został najpierw dyrektorem muzeum a potem szefem IPNu przemawia do mnie dużo bardziej niż historia warszawskiego „dupiarza”, który dorastał z celebrytami i dostawał w życiu wszystko na gotowe. Wolę żeby w trudnych czasach prezydentem Polski był ktoś, kto potrafi się bić, walczyć, niż ktoś, kto całe życie uczył się jak brylować wśród zadufanej i gardzącej większością Polaków elitki, żeby gdzieś awansować. Nawrocki jest facetem ulepionym z woli walki i pokonywania trudności. Trzaskowski jest facetem plastycznym, ulepionym przez speców od marketingu politycznego. Polska potrzebuje prezydenta z krwi i kości a nie dobrze zaprojektowanego manekina"
PRZEJRZYJ NA OCZY PISOWSKI ELEKTORACIE "TWARDY" - PISOWCY TOBIE DAWALI OCHŁAPY, A SOBIE Z BUDŻETU BRALI MILIARDY!!!
ZORRO is the best! Zagłosuję "Byle nie trzaskowski":)
Rafał rozjeżdża kajoja w debacie ogladajcie teraz
O matko naprawdę
Prawdziwy mąż stanu?
Tylko niech już tatuaży nie pokazuje publicznie
Nie dlatego że mam coś przeciw
Dlatego że są tandetne
Jak na kibola o sorry kibica przystało
Tak tak ten pan na pewno bić by się poszedł ale co z niego za polityk
Brak doświadczenia kompletny
Zanim Ukraina gdziekolwiek zostanie przyjęta, byłoby nie od rzeczy, żeby zatrzymała korupcję u siebie. A jest tam ona gigantyczna, przerosła nawet Sławomira Nowaka z PO, zresztą obywatela Ukrainy. lafalek już by przyjmował Ukrainę, gdzie ona tylko chce, jakoś ciągnie tych peowców na wschód.
Pamiętajmy też o jego umiłowaniu niemiec, w końcu czeka 267 poprawek do traktatów i on je chętnie podpisze.
Także najmniej tym peowcom, a lafałek jest jednym z nich, zależy na Polsce.
Dlatego tylko silny i walczący o Polskę Karol Nawrocki będzie prezydentem Polski!
Czemu Nawrocki tak tak głęboko bierze oddech w debacie coś nie tak a niby taki sportowiec
Ha ha ha TVP w likwidacji załatwiła Trzaskowskiemu wzrost:))) Był prawie równy Nawrockiemu:)))
W debacie Trzaskowski potwierdził hasło PO: CÓŻ SZKODZI OBIECAĆ!
Karol Nawrocki w kolejnej już debacie potwierdził swoją klasę.