Soros to nie są znajomości tylko zwierzchnictwo
Brawo polska wieś! Większość zagłosowała za Karolem Nawrockim i bardzo dobrze. Los Polski jest w rękach polskiej wsi, wszyscy na drugą turę. Zwycięży Karol Nawrocki!
19 03 czyli pisiorki lubią ciemnogród
19:03. Chyba nie słyszałeś dzisiejszej wypowiedzi Premiera Kosiniaka - Kamysza z PSLu, bo już byś nie był taki pewien o głosowanie wsi ha ha. No ale gdzie miałeś słyszeć, jak w Republice takich newsów nie pokazują, a pisowska Niezależna szczujnie też nie podała w przekazach dnia:-)
19:50
Nie muszę słuchać tygryska, bo patrzę na procenty:
Karol Nawrocki - 38.1%
Sławomir Mentzen - 17.4%
Grzegorz Braun - 7.7%
Wystarczy dodać i wychodzi samo kogo popiera polska wieś. Brawo!
Sugerujesz, że Polska to wieś? Lol.
To straszne, przeżyłem czas panowania PRL pod rządami Rosji, marzyłem o zachodzie i o tym żeby jechać się dorobić do krajów Uni i wrócić budować tu biznes. To straszne że teraz gdy tu coś osiągam kandydat na prezydenta nie rozumie co to Europa i nie rozumie co to Polska. Więc Panie Nawrocki, jeśli Unia nie…? Rosja nie…? To kto? USA? To nie 3 wojna światowa…!! Będziemy w czarnej dupie gdy wygrasz.
@18:17, dlatego też, powiedziałbym, hmm, Interpolonii, ale również pozostałym mieszkańcom Gdańska należą się pozdrowionka. Warszawy również.
W imię integracji i konstruktywnej koegzystencji.
W wieczór wyborczy w Sandomierzu w którym jest 9 kościołów, Trzaskowski oświadczył, że podpisze ustawe aborcyjną, ustawę o rozdziale państwa od kościoła oraz zniesie fundusz kościelny.
Dziś ten peeselowski "Witos" bez jaj, mieniący się przywódcą partii, która przejęła dziedzictwo przedwojennego PSL-u poparł Trzaskowskiego w II turze. W tym samym miejscu dzisiaj Solidarność polskich rolników poparła Karola Nawrockiego.
Wincenty Witos powiedział: "chłop w najgorszych chwilachzachował w sobie ZIEMIE, RELIGIE I NARODOWOŚĆ. Te trzy wartości dały podstawy do stworzenia państwa(...)".
Tak mi się nasuwa (nie moja wina) pewne wulgarne zdanie wypowiedziane przez osmioogwiazdkowego chama na wiecu w 2023 roku " wiecej szacunku mam ...."
20.09 bardzo dobrze powiedzial
To, że ośmiogwiazdkowa "inteligencja" nie podbija wątków o Trzaskowskim tylko pakuje się na ten wątek świadczy, że ma powyborcza traumę i złe przeczucia co do przyszłości:)
Wybieramy prezydenta kraju czy kiboli, bo już się w tym pogubiłem?
To, że ośmiogwiazdkowa "inteligencja" nie podbija wątków o Trzaskowskim tylko pakuje się na ten wątek i zachowuje się tu adekwatnie (20:29) świadczy, że ma powyborcza traumę i złe przeczucia co do przyszłości:)
W demokracji nie liczy się racja, prawda, słuszność, wiedza.
Liczy się większość.
Więc twój głos będzie liczony niezależnie od tego czy się pogubiłes, czy już odnalazłeś.