Brawo polska wieś! Większość zagłosowała za Karolem Nawrockim i bardzo dobrze. Los Polski jest w rękach polskiej wsi, wszyscy na drugą turę. Zwycięży Karol Nawrocki!
19 03 czyli pisiorki lubią ciemnogród
19:03. Chyba nie słyszałeś dzisiejszej wypowiedzi Premiera Kosiniaka - Kamysza z PSLu, bo już byś nie był taki pewien o głosowanie wsi ha ha. No ale gdzie miałeś słyszeć, jak w Republice takich newsów nie pokazują, a pisowska Niezależna szczujnie też nie podała w przekazach dnia:-)
19:50
Nie muszę słuchać tygryska, bo patrzę na procenty:
Karol Nawrocki - 38.1%
Sławomir Mentzen - 17.4%
Grzegorz Braun - 7.7%
Wystarczy dodać i wychodzi samo kogo popiera polska wieś. Brawo!
Sugerujesz, że Polska to wieś? Lol.
To straszne, przeżyłem czas panowania PRL pod rządami Rosji, marzyłem o zachodzie i o tym żeby jechać się dorobić do krajów Uni i wrócić budować tu biznes. To straszne że teraz gdy tu coś osiągam kandydat na prezydenta nie rozumie co to Europa i nie rozumie co to Polska. Więc Panie Nawrocki, jeśli Unia nie…? Rosja nie…? To kto? USA? To nie 3 wojna światowa…!! Będziemy w czarnej dupie gdy wygrasz.
@18:17, dlatego też, powiedziałbym, hmm, Interpolonii, ale również pozostałym mieszkańcom Gdańska należą się pozdrowionka. Warszawy również.
W imię integracji i konstruktywnej koegzystencji.
W wieczór wyborczy w Sandomierzu w którym jest 9 kościołów, Trzaskowski oświadczył, że podpisze ustawe aborcyjną, ustawę o rozdziale państwa od kościoła oraz zniesie fundusz kościelny.
Dziś ten peeselowski "Witos" bez jaj, mieniący się przywódcą partii, która przejęła dziedzictwo przedwojennego PSL-u poparł Trzaskowskiego w II turze. W tym samym miejscu dzisiaj Solidarność polskich rolników poparła Karola Nawrockiego.
Wincenty Witos powiedział: "chłop w najgorszych chwilachzachował w sobie ZIEMIE, RELIGIE I NARODOWOŚĆ. Te trzy wartości dały podstawy do stworzenia państwa(...)".
Tak mi się nasuwa (nie moja wina) pewne wulgarne zdanie wypowiedziane przez osmioogwiazdkowego chama na wiecu w 2023 roku " wiecej szacunku mam ...."
20.09 bardzo dobrze powiedzial
To, że ośmiogwiazdkowa "inteligencja" nie podbija wątków o Trzaskowskim tylko pakuje się na ten wątek świadczy, że ma powyborcza traumę i złe przeczucia co do przyszłości:)
Wybieramy prezydenta kraju czy kiboli, bo już się w tym pogubiłem?
To, że ośmiogwiazdkowa "inteligencja" nie podbija wątków o Trzaskowskim tylko pakuje się na ten wątek i zachowuje się tu adekwatnie (20:29) świadczy, że ma powyborcza traumę i złe przeczucia co do przyszłości:)
W demokracji nie liczy się racja, prawda, słuszność, wiedza.
Liczy się większość.
Więc twój głos będzie liczony niezależnie od tego czy się pogubiłes, czy już odnalazłeś.
To już aborcja wszystkim się podoba? I PSL to kupił? Nie może być,co innego mówili
20:16. Pocieszaj się jak umiesz i uodparniaj już od dziś na fatalne wieści 1 czerwca ha ha ha.
Pocieszaj się jak umiesz i wykup przepisane psychotropy - przydadzą ci się 1 czerwca wieczorem:-) ty z 20:16