Jesli prawdziwi Polacy chca, żeby Polska znów była Polska, właściwie żeby ona w ogóle była głosuja na Karola Nawrockiego w II turze. To dla młodego pokolenia, które zyje jeszcze w bańce.
W Ostrowcu wygrał Rafał brawo mieszkańcy!
Brawa! Tak powinno być, że wygrywa uczciwy, wiarygodny kandydat. Przy okazji apel do Mariana Banasia, szefa NIKu: co z raportem z kontroli IPN i jego szefa, Karola Nawrockiego?
To identycznie jak w Rosji i na Białorusi.
W sztabie Bążura popłoch.
Panie doktorze z 23:06,
Którym to osobom, nie ze swojej rodziny, długoletnio okazujesz opiekę, płacisz za nie czynsz i zaręczasz inne powinności?
Cały powiat ostrowiecki, za wyjątkiem gminy Ostrowiec - zwycięża Karol Nawrocki. Brawo dla wszystkich głosujących!
Czerwona koniecznie dba o koryto.
09:43. Karalne, podstępne, lichwiarskie wyłudzenie mieszkania nazywasz pomocą obcej osobie? Jak mnie to nie dziwi- pisowskie zakłamanie w pełnej krasie:-)
Pełna mobilizacja, Tusk musi wygrać, opierdolił was z OFE, z bonu wakacyjnego, laptopów, za chwilę koniec z wyprawkami dla ucznió, emerytów z 14 stki, wkrótce i z 13 stki, wprowadzi 0+, no bo piniędzy jak zwykle nima i nie będzie. Ale bonżur musi zamknąć system. Ani kroku wstecz, bo kula w łeb cyt. Stalina i słowa Tuska. Folksdojcz dalej będzie jeździł towarowym,
poklepią go po ramieniu i będzie hit.
Gdzie jest wiele komentarzy??? WWYKASOWANE !!!! CENZURA DZIAŁA ??? HANBA CENZOROM !
12:24. KOCHAM TUSKA I CH. . . CI DO TEGO. ZARÓWNO JA, JAK I BARDZO WIELU MOICH ZNAJOMYCH WYBIERAMY SIĘ NA MARSZ DO WARSZAWY W NIEDZIELĘ 25 MAJA W SAMO POŁUDNIE!!!
RafałTorbeSeRozedre, rozerwie się w kroku od tego szpagatu. Z jednej strony lewica koalicjant, z drugiej strony ulubieni wyborcy konfederacji, a za tydzień wycałuje się z Bąkiewiczem na tle spalonej tęczowej flagi i zanuci Chwalcie łąki umajone:-)))
12:44, we dwóch pojedziecie wykrzyczeć KOCHAM PANA PANIE SUŁKU
12:44 Tusk też cię kocha, napisz do niego niech ci kupi nową klawiaturę, bo te masz zjeba.ą, tak samo jak głupi łeb. Oby to była dla ciebie podróż w jedną stronę.
Nikt nie zna dnia ani godziny. Za wyjątkową podłość właśnie przekierowałam twoje życzenie "podróży w jedną stronę" na Twoją osobę. Dla Ciebie może to być podróż do toalety. Czekaj na rychłe efekty. Do wpisu z godziny 13:03.