A ta pisowska Bejba co ja popierali na eurowizje nie spiewa dla Nawrodzkiego?
Weź najpierw się wysypiaj, a dopiero wypoczęty próbuj używać mózgu.
Brawo Justyna Steczkowska!
W ubiegłym roku produkt neoTVP i sztucznej inteligencji był przedmiotem kpin. Dziś mamy genialną nie tylko wokalnie piosenkarkę w półfinale!
Czy aż tak bardzo gościu 04:00 kolejne porażki Trzaskowskiego i sukcesy Karola Nawrockiego wpływaja na twoje zdrowie psychiczne?
Ty wolisz jak ci Conchita Wurst wydaje rozkazy po niemiecku.
Tęczowy ujawnił pełne dane pana Jerzego wraz z adresem DPS, w którym przebywa. Żenujący kandydat, który nigdy nie powinien być prezydentem.
Długa i nudna debata . Bez sensu pytania dziennikarzy skoro odpowiedzi nie na temat.
Ten element debaty był zbędny
Wafelek zostanie w niedzielę schrupany.
I zagryziony ogórkiem.
Pan Jerzy Ż. pozdrawia i pyta kiedy Nawrocki zapłaci za jego pobyt w DPS?
Ponoć jak tęczowy wycofa się z deklaracji LGBT+ w Warszawie.
Muzeum w Gdańsku też już nie chce dłużej czekać na kasę od Nawrockiego, którą im wisi za bezprawne wykorzystywanie Apartamentu Miłości czy DeLux, jakoś tak się chyba ten apartament nazywa.Po przegranych wyborach bidulek się nie wypłaci:-) A było się nie pchać na afisz buuuu ha ha.
Czyli w zależności od wyniku wyborów zapłaci lub nie zapłaci, albo jak by się „nie pchał na afisz”, to by było OK?
Bredzisz, bo tak, czy siak jest OK buuuu, ha ha.
Wybacz, ale z wtórnymi analfabetkami/tami nie dyskutuję. Ustalmy sobie jedno: wygrana Nawrockiego w wyborach nigdy nie była i nie jest przewidywana. Tak mi przykro ha ha ha
Poczytaj, kto ma obowiązek płacić za pobyt osoby w DPS i zamieszkiwanie w jakim lokalu K. Nawrocki zobowiązał się zapewnić, a nie pi...ol.
Czytać i uczyć się to raczej ty musisz. Ja nie muszę, bo wiem, że Nawrocki i nie zabieraj głosu na temat, o którym masz tylko widzę z przekazu dnia w Niezależnej pisowskiej szczujni.
Podobno Paranoiczny Dzieciak głosuje na Doktora Nawrockiego. No, no. Taka przemiana po tak małych dawkach ;)