Jeszcze wczoraj do godz. 20 miałem jakieś wątpliwości, ale po obejrzeniu superwizjera straciłem wiarę w uczciwość karola. Sądziłem, że na tym wątku już nastąpi cisza. Człowiek myślący powinien ze wstydu spuścić głowę i pomyśleć Obudż się Polsko! Jeżeli dla kogoś Wildstein , żydowski mason ,jest autorytetem, to już Cię Polsko nie ma. Horror o nawrockim powinien wykupić netflix , żeby w innych krajach uświadomili sobie , jak łatwo zwykłemu bandziorowi z ulicy , a raczej z burdelu objąć najwyższy urząd w tym kraju.
Kajojowi puszczaja nerwy, widac bylo w debacie w republice
03:37
Jeśli myślałeś, że na tym wątku nastąpi cisza, to po co piszesz po nocach? Hehe, pełoska logika.
Poza tym 70% Polek i Polaków jest przeciwko wiceprezesowi PO, bo wiedzą jak wyglądają rządy tej formacji i nie godzą się na to.
Pan Nawrocki jako prezes IPN powinien oczyścić Polaków z oskarżeń o zbrodnie wojenne i powojenne , zlecając dogłębne badania .
08:58. Wszyscy wiemy, że 70% wyznawców pis, to debile tacy, jak ty i dlatego ich opinia nikogo nie interesuje.
09:13
Raczej 30% debili takich jak ty trzęsie dupami, że wygra prawicowy kandydat. I bardzo dobrze.
Mentzen nie wygra a innych prawicowych kandydatów nie ma bo centrowy obywatelski próbuje odbierać głosy prawicy.
Gdyby obywatelski od lawa do prawa ustąpił, to faktycznie Mentzen miałby jakąś szansę.
Braun z oczywistych względów jest niezdolny do sprawowania funkcji publicznej.
09:20. Widzisz jak mało się boi, a 70% wie, że wygra TRZASKOWSKI!. Martw się o swoją dupę, bo rozliczenie przyjdzie szybciej niż ci się wydaje :-)
09:54
30% zwolenników wiceprezesa PO przegra z 70% zwolenników prawicowego kandydata. Prosta matematyka.
10:04. Ty i matematyka bu ha ha. Zrobiłem wyjątek, bo z zasady z takim czymś, jak ty nie dyskutuję i poczytaj to sobie za zaszczyt, ale kończę i bujaj się dalej w swojej alternatywnej, PISdzielskiej rzeczywistości ha ha ha.
10:28
Resortowy, pijacki bełkot. Nie pozdrawiam.
Dobra wróżba dla Mentzena
.. no to panny w górę biusty, bo nadchodzą dni rozpusty, niebo kobiet przed wami.
Nie ma co odpowiadać na tusknieto-trzaskniete umysłowe szambo.
Piątkowa debata w TV Republika, bez Bążura:) pokazuje, kto ma najwieksze predyspozycje do objecia najważniejszej funkcji w państwie.
Wybory wygra Karol Nawrocki!
A wiesz, że ksywa Bążur to komplement ? Pomyśl pusta pało dlaczego. Chociaż was pisuarów bardziej pociąga i mmmmmmmmmmmmmmm podnieca słowo Alfons. Co chłopy, może jak alfons zostanie tym prezydentem fundnie wam jedną noc w Rozie.