Ciekawy, czy Nawrocki zarobiłby sam na siebie. Nie mam tu na myśli siedzenia na garnuszku podatnika.
Tutaj Mentzen go bije na łeb.
Ciekawy, czy Nawrocki zarobiłby sam na siebie. Nie mam tu na myśli siedzenia na garnuszku podatnika.
Tutaj Mentzen go bije na łeb..
19:27, no właśnie to napisałem .Może jakąś szczepionkę pisiory wymyślą, żeby wszystkich Polaków pozbawić mózgu . I wtedy Telewizja Republika. A czy pisiory wiedzą co oznacza słowo : republika ?
Wielki Bu wygra? I bardzo dobrze chłopy . Seniorzy do DPS-ów , a w ich domach darmowe burdele. Cudna perspektywa. Nowy prezydent Alfons Pierwszy, ale nie ostatni nam facetom to załatwi. Też na alfonsa,oj na karola zagłosuję.
PiS żyje dalej w swojej bańce, w której walczy ze straszliwą opresją i szeregami wrogów.
Ale pocisk!!!
"- Panu Nawrockiemu nie należała się bonifikata przy wykupie mieszkania. Ale zabezpieczył się w świetny sposób: testamentem i udzielonym sobie pełnomocnictwem, żeby to mieszkanie przejąć od Jerzego Ż. Bardzo sprytne ominięcie prawa. Doskonale sobie zdawał sprawę, że potrzeba 5 lat karencji, bo był radnym dzielnicy i przewodniczącym rady."
Nawrocki nigdy nie myślał i nie myśli głową. Stać go na prawnika . Nie piszcie, że karol myśli, bo obrażacie intelekt.
Ja też, bo w burdelu panią do towarzystwa będzie tęczowa rafalala z koleżankami ze swojej stajni koń tuska.
Właśnie napisałeś, że lecisz na Trzaskowskiego. Za dużo alko?
Zawsze marzyłem, żeby się zesrać na dziw**ke.
21:11,Witamy cię geju .Ale trzeba przyznać , że gust masz. Nie masz koło siebie teraz męskiej dziwki? No to musisz się osrać sam, albo napisz gdzie mieszkasz wywłoko , to przyjdzie do Ciebie wielu chętnych, tylko łykną coś na srakę.
Witamy?:))) to ty szonie robisz za kilka męskich dziwek?:)))
Tak ,dawaj do mnie . Mam też fajnych kolegów ,zeszmacimy cię pisiorze.
Jak robisz za kilka męskich dziwek to jesteś już mocno zużyta. Ale dawaj adres, przywiozę ci trochę klientów od burdelmamy z Sopotu, ktore odbiera z niemieckiej granicyXDD
To karol jeszcze nie skończył pracy w Grand Hotelu? No, no pracowity ten alfons . I jeszcze kandyduje na prezydenta, chłopina ma kondycję.
A gdy się skończą pisu dni i minie czas ich zbawcy, czwórkami będą do pierdla szli przestępcy i szubrawcy . O zdrowie dziś szczególnie dbam rodacy moi mili ,bo jest bezcenne jeśli mam tej pięknej dożyć chwili .
Jak tak dalej pójdzie to ten szwab Mentzen wygra wybory!
Karol nie jest z Sopotu XD