Każdy prawdziwy, uczciwy kandydat tzw. prawicy, w obliczu zagrożenia suwerenności Ojczyzny, nie wzmaga tego niebezpieczeństwa brakiem ideowej jedności i wzajemnym, kołtuńskim niszczeniem się.
Pamiętaj o tym panie Mentzen!
Jaką jedność prawicy z obywatelskim komitetem?
PiS długo udawał prawicę ale w sumie stwierdzili że są obywatelscy od lewa do prawa. Wyrzekli się prawicowości i nie wystawili kandydata.
Mentzen nie będzie oszczędzał człowieka o dziwnych powiązaniach i podejrzanych zachowaniach. Prawica takich ludzi nie akceptuje.
Brawo Mentzen. II tura czeka
Do pierdla pewnie
https://wiadomosci.wp.pl/miasto-gdansk-sklada-zawiadomienie-ws-nawrockiego-7154814692080160a
To jeszcze ten Nawrocki nie zrezygnował, to na co on jeszcze liczy. Kończ waść wstydu oszczędź.
Rozumiem, zgodnie ze źródłem tego cytatu, że to K. Nawrocki ma kończyć i wstydu mówiącemu te słowa oszczędzić.
No i okazało się, że dupiarz to jednak nawrocki. Wielki Bu już się ciebie wstydzi. Batyr, dajesz niezle dupy.
Nawrocki zozwalił Kaczyńskiemu klocki
O godz. 20 w najwiekszej polskiej stacji informacyjne TV Republika debata przedwyborcza, bez jak
sam siebie nazwał dupiarza, jak kto woli bążura.
Wow, największa polska stacja informacyjna! Super ,czy trzeba mieć specjalny dekoder , żeby tą telewizję oglądać? Bo gdzieś pisali , że wystarczy nie mieć mózgu . Zamiast karol biegać w dresie, wesprzyj dziadka w DPS-ie.
19:21, nie musisz mieć dekodera, bo bez problemu łapiesz się na drugą możliwość , braku mózgu.
Gosciu 12:03; pozwól, że zacytuję ten twój żart "Mentzen albo Braun to by byli prawdziwie odpowiedni prezydenci.
Jeden to wytrawny gracz i biznesman. Zrobiłby Polskę wielką silną i liczącą się w świecie. Szybko zajelibyśmy pozycję lidera Europy."
Rozumiem, że ten wytrawny biznesmen to Mentzen:) Taki wytrawny, że w swoim spocie wyborczym przyznaje się do zakładania kilku firm bez sukcesu, aż w końcu uznał, że weźmie się za politykę, bo w państwo nie stwarza dobrych warunków dla biznesu. I tu się zgodzę, ale jednak ludzie prowadzą z sukcesem biznesy. Tylko nie wszyscy się do tego nadają. Jak to mówią, złej baletnicy i rabek spódnicy przeszkadza.
Na szczęście poszedł w polityke i to dobry wybór jak nie chce się odpowiadać za to co się robi. A w polityce najczęsciej tak jest. PIS jest tu wyjatkiem, bo w wiekszości swoje obietnice wyborcze z 2015 roku zrealizował.
Ja zagłosuję na Karola Nawrockiego. To człowiek z klasą, swoim kontrkandydatów nie atakuje jprostacki jezykiem jak to zrobił Mentzen kilka dni temu.
Porównanie nawrockiego do Mentzena to jak gówno do Twarogu!
Nie jestem w stanie polemizować z takimi tuzami intelektu jak ty, fanie Mentzena z 19:24.
To kolejny dowód na to, że wygra Karol Nawrocki:)
Ciekawy, czy Nawrocki zarobiłby sam na siebie. Nie mam tu na myśli siedzenia na garnuszku podatnika.
Tutaj Mentzen go bije na łeb.
Ciekawy, czy Nawrocki zarobiłby sam na siebie. Nie mam tu na myśli siedzenia na garnuszku podatnika.
Tutaj Mentzen go bije na łeb..