K. Nawrocki zadeklarował, że będzie naszym obrońcą przed podatkiem katastralnym. Po czym wyznał: (cyt.) „Ja tu mówię w imieniu Polek i Polaków zwykłych, takich jak ja, którzy mają jedno mieszkanie”. A ja, boże cielę, początkowo zrozumiałem, że mówi w imieniu Polek i Polaków zwykłych, którzy tak jak on mają jedno mieszkanie.
Po wyjaśnieniach okazało się, że jest Polakiem nad wyraz dobrotliwym, czyli, przez skromność nie mówiąc, Polakiem niezwykłym.
Już po PISie
Mylisz się 17:53. 26-27 maja w Rzeszowie organizowana jest konferencja CEPAC. Będzie się działo. Potem druga tura i Nawrocki Prezydentem RP. Kilka miesięcy niespodzianek jeszcze w zanadrzu. Dlatego całe KO tak wyje i atakuje. Już wiedzą że przegrają.
Rzeszów,stolica Podkarpacia i serce Polski.Takiej prawdziwej Polski.Nawrocki wygra w pierwszej turze.Karol,Polki Cię kochają.I te młode i te stare.
Tego Nawrockiego to Kaczyńskiemu Tusk posunął żeby rozwalić pis
Oj nie,nie,nie.Karola kochają też faceci i nie tylko na Podkarpaciu,ale w całym kraju.Karol musi fajnie.........................posuwać.Och Karol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz nie ma szans by Nawrocki wygrał. To koniec. Polska przegrana. Braun pali flagi. Tylko szwab jeszcze jako tako.
13:54 sam jestes prymityw jak niewidzisz co sie teraz dzieje...
Co robił Prezydent Warszawy Lech Kaczyński przeciw mafii czyścicieli kamienic?
Jakieś skuteczne działania?
Z tą ogólnoświatową, finansowo-majątkową i medialną mafią jeszcze nikt nie wygrał. Zapamiętaj to sobie.
Tak. Prezydent Warszawy Lech Kaczyński nie dał sobie rady z czyścicielami kamienic.
Co się dziwić Najgorsze ,że nie dał sobie rady z bliżniakiem.
Kłamca nawrot i taki na prezydenta Polski?
Dosyć kłamst pisu
Karol ciągle mataczy w tej sprawie, najlepsza jest wersja, że dostał mieszkanie od bezdomnego :-)
Wpaść do szamba każdy może ale tak pięknie udawać że to Lazurowe Wybrzeże umie tylko on.
Pływa w tym gównie z uśmiechem na ustach
Pani Ania robiła porządek w dokumentach pana Jerzego i znalazła umowę o opiekę, jak również wie na pewno, że pan Jerzy nie miał żadnych pieniędzy, hahahaha. Dęta afera oparta o wywiad z panią Anią w Onecie. A POkemony to łykają.
Nawrocki powinien dostać zarzuty za poświadczenie nieprawdy w akcie notarialnym, do czego sam się przyznał