Czy Polska szykuje się do interwencji na Ukrainie? Poseł Fritz ujawnia dokumenty
Świni, która ciągle zmienia tytuł wątku można pluć w ryj a ona mówi że deszcz pada.
Elektorat Trzaskowskiego.
Nawrocki dobitnie: Do sztabu Trzaskowskiego dołączają służby specjalne państwa polskiego. To jest nierówna walka, którą wygramy
W tym sztabie już jest nie tylko telewizja rządowa, nie tylko Najwyższa Izba Kontroli, nie tylko prokuratura ścigająca już, drodzy państwo, rywala Rafała Trzaskowskiego za takie rzeczy, które trudno sobie wyobrazić, ale do tego sztabu dołączają służby specjalne państwa polskiego. To jest nierówna walka, ale powiem państwu, nierówna walka, którą wygramy, bo nic nas nie złamie” - podkreślił w Grójcu Karol Nawrocki, kandydat obywatelski na prezydenta z poparciem PiS.
https://wpolityce.pl/polityka/728606-nawrocki-do-sztabu-trzaskowskiego-dolaczaja-sluzby
Czemu nowogrodzki klamał w debacie ze ma tylko jedno mieszkanie jak każdy przeciętny Polak? Heh
klitkę 28m nazywasz mieszkaniem?
21:19
Kropiwnicki ma 12 mieszkań i wycia nie ma.
20:04
Daj spokój, ja nie kandyduję.
Nawrocki dobitnie: Do sztabu Trzaskowskiego dołączają służby specjalne państwa polskiego. To jest nierówna walka, którą wygramy
W tym sztabie już jest nie tylko telewizja rządowa, nie tylko Najwyższa Izba Kontroli, nie tylko prokuratura ścigająca już, drodzy państwo, rywala Rafała Trzaskowskiego za takie rzeczy, które trudno sobie wyobrazić, ale do tego sztabu dołączają służby specjalne państwa polskiego. To jest nierówna walka, ale powiem państwu, nierówna walka, którą wygramy, bo nic nas nie złamie” - podkreślił w Grójcu Karol Nawrocki, kandydat obywatelski na prezydenta z poparciem PiS.
https://wpolityce.pl/polityka/728606-nawrocki-do-sztabu-trzaskowskiego-dolaczaja-sluzby
Przy ul. Kieleckiej 32 w Warszawie w lokalu kontaktowym spotyka się tajny sztab Trzaskowskiego ze służbami ABW. Ponieważ TV Republika postawiła kamerę i ma cały czas na podglądzie wejście do budynku nagle przed tym budynkiem wyłączono światło i jest mrok:)))
Starszy Pan w dobrej wierze za opiekę przepisał mieszkanie prezesowi IPN (który powinien być kryształowo czysty).Niestety okazało się, że tej opieki nie było. Obrzydliwe. Jak dla mnie to postępowanie nie do obrony dla każdego człowieka, który ma chociaż trochę empatii w sobie.
Przy ul. Kieleckiej 32 w Warszawie w lokalu kontaktowym spotyka się tajny sztab Trzaskowskiego ze służbami ABW. Ponieważ TV Republika postawiła kamerę i ma cały czas na podglądzie wejście do budynku nagle przed tym budynkiem wyłączono światło i jest mrok:)))
"Kryształowa" polityczna banda Tuska w odwrocie!
Czy w tej bajce są też smoki?
I mrok cię ogarnął na zawsze a o kryształowym to mowił twój marszałek Karczewski pamiętasz to czy mrok też masz na mózgu?
Zrób jeszcze podyplomówkę z macania kur i na bank zatrudnią Cię na Nowogrodzkiej. Ups, nie ta psycha.
Nie mam marszałka - mam psa.
Nie można "mieć" mroku na czymś. Można mieć natomiast mrok po kilku Dębowych. Buźka!
21:37
Starszy pan sprzedał mieszkanie za 120 tys. zł.
https://wpolityce.pl/polityka/728542-morawiecki-na-ratunek-kampanii-trzaskowskiego-wyslano-abw
Waffen nie odpuści Polsce