Polska przeżyła dramatycznie reżim bolszewików ze wschodu. Dziś mamy juz do czynienia z dwoma reżimami.
Bolszewizm zachodu dziś już nie kryje się ze swoimi planami. Zniszczyć prawicę i patriotyzm narodów. Le Pen formalne skazana, ale najwazniejsze, została tez pozbawiona prawa kandydowania na pięć lat, a przecież była czołową kandydatką prawicy we Francji chodzi. W kolejnym kraju brukselski rezim za pomoca swoich liberalno-lewicowych rządów ingeruje w wybory.
Cel - zjednoczenie Europy pod rządami imperialnych Niemiec i Francji.
CZY TEGO POLACY CHCECIE ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tylko Karol Nawrocki!
Polska przeżyła dramatycznie reżim bolszewików ze wschodu. Dziś mamy juz do czynienia z dwoma reżimami.
Bolszewizm zachodu dziś już nie kryje się ze swoimi planami. Zniszczyć prawicę i patriotyzm narodów. Le Pen formalne skazana, ale najwazniejsze, została tez pozbawiona prawa kandydowania na pięć lat, a przecież była czołową kandydatką prawicy we Francji chodzi. W kolejnym kraju brukselski rezim za pomoca swoich liberalno-lewicowych rządów ingeruje w wybory.
Cel - zjednoczenie Europy pod rządami imperialnych Niemiec i Francji. Krok po kroku.
CZY TEGO POLACY CHCECIE ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przekonałeś mnie.
Szanowni, jest mi po ludzku wstyd
Mentzen mi bardziej pasuje. Jest medialny. Jednak Nawrocki ma większe szanse. Jest dylemat. Boję się zmarnować głos na kandydata który nie wejdzie, ale Mentzen jest mi bliższy. I nie wiem co robić.
Mentzen podobno jezdzi po Warszawie czarna wołgą i dzieci łapie.
Chyba hulajnogą. Wołgi by nie wpuścili do centrum bo za stara.
Również głosuję na Karola Nawrockiego. Trzeba stawić opór niedemokratycznej władzy Tuska.
Druga tura bez bonżura.
Oczywiście 14:07. Merci*
Śmieszni jesteście pisiorki z tym batyrem samochwałą
Dla was starych komuchów lepszy jest gangster Nikoś.
Karolala nie wybiorą
"Nas na to nie stać". Konfederacja o 800+ dla Ukraińców. Bosak ostro: Polska daje wszystko za darmo
Żadnego rafalali wiceprezesa PO, partii wcześniej sponsorowanej przez niemiecką CDU z Angelą Merkel.