12:40..pewnie czasy PZPR tobie się przypomniały i chcesz wszystko wokół kontrolować i blokować
Ani PIS ani PO ,czas na zmianę na Konfederację ,bo poprzednicy już byli i nic tylko pogłębiają Polskę.
Myślcie teraz na tych wyborach.
Dorosłość to niby przyzwolenie na kolejne wałki polityków?
Ogarnij się
Dorosłość to WPUŚĆCIE MNIE DO POLITYKI BO JESZCZE TAM NIE BYŁEM! Obiecuję że nie powywracam stolików.
Lepsze, zagłosujcie na mnie bo mam już doświadczenie jak zgarniać pod siebie i pod zwierzchników z Brukseli
Konfederacja tylko i żaden Nawrot
Ważna aby Polak byl prezydentem bo inaczej to zjedzą nas POstkomuchy
Zabawni jesteście w tej desperacji. Bronicie tego zaścianka rękami i nogami.
Ten zaścianek to nasza Ojczyzna. Będziemy go bronić czy was komuchów to bawi czy nie.
To dla ciebie wuju z 12:40;
MSWiA szykuje grunt pod przyjazd migrantów? Z kluczowego katalogu policji wykreślono dwa przestępstwa
Przestępstwa uszkodzenia rzeczy oraz spowodowania uszczerbku na zdrowiu zniknęły z katalogu "7 najbardziej uciążliwych społecznie przestępstw". Lista jest priorytetowo monitorowana w całym kraju. Zdaniem części komentujących, decyzja ma sprawić, iż na papierze, skuteczność policji będzie wyglądać lepiej - poprawią się kulejące statystyki. Inni wskazują jednak, że nie chodzi o obecną sytuację. Według nich mogą to być przygotowania do potencjalnego wzrostu przestępczości.
Niezalezna znowu...........
Z całego serca popieram Karola Nawrockiego
A co boli prawda?
Nawet nie wiesz, gdzie wszyscy mają ciebie i to twoje źródło pisowskiej "prawdy". Może nie żałuj, że nie wiesz :-)
Polacy, oglądajcie, słuchajcie i czytajcie polskie media: TV Republika; TV WPolsce24;
Radio Republika; Radio Wnet;
Czytajcie: Niezalezna.pl; wPolityce.pl; Gazeta Polska.pl
wtedy jest szansa na ocalenie przed samounicestwieniem Narodu.