Mentzen, no jak trzeba to Nawrocki
Biedacy
https://wydarzenia.styl.fm/849290.juz-wiadomo-dlaczego-zmeczony-slawek-nie-lubi-trudnych-pytan-i-sie-zapowietrza-smieszne-wideo-hitem-sieci?fbclid=IwY2xjawJLan5leHRuA2FlbQIxMQABHabzfz-bpHNlC2cdj2EzVlS7AoydmzzUQUDSLeZTtMLppBKODLuUijz31w_aem_mCdyqielHPJA4w4UVmlQoQ
Dziś przyszły prezydent Polski Karol Nawrocki został zarejestrowany w PKW.
Nawet tam się nie nadaje
Hahahahahahaha
Czyżby w gaciach zrobiło się pełno? Spoko, pan Karol będzie dbał też o Twoje interesy. No chyba, że są szemrane, to faktycznie możesz mieć problem.
A co napisze o nich pracę naukową i sam ją pochwali?
Wielki protest Polaków-patriotów dziś w Zgorzelcu przeciw migracji i rządom Tuska, a to dopiero poczatek. Bedą zablokowane wszystkie przejścia graniczne. Transmisja w TV Republika.
Protest garstki przewidujących ludzi, przeciwko poczynaniom innej całościowej garstki, która trzęsie Europą. To co będzie jak ta garstka świadomych zagrożenia urośnie w garść?
Było około trzech tysięcy ludzi, to nie jest garstka 14:31. Z protestu na protest będzie nad coraz więcej. Polacy sami zablokują granicę z Niemcami skoro poddańczy rząd nic nie robi w tym kierunku. Żarty się skończyły. Karol Nawrocki Prezydentem Polski.
14:55. Bu ha ha z czym do ludzi? Musiałby się drugi raz urodzić.
A Trzaskowski lepszy? W czym? Dobrze, że się urodził, bo każde życie jest bezcenne, ale ten pan jednak odnalazł się w roli marionetki (Bu ha ha ha ha, Bu ha ha ha ha) swoich opiekunów, którzy cenią sobie jego zarządcze nieróbstwo, aby z tylnego siedzenia mogli spokojnie kręcić lody, w szczególności na warszawskim rynku kamienicznym.
A warszawiaków w takim strzyżeniu trzeba wspierać, bo tak wybrali i niech tak zostanie, ale my tak się nie damy.
18:54. Widzę towarzyszu, że u was genów nie da się oszukać i dlatego, piszecie towarzyszu "ale my tak się nie damy":-). Macie towarzyszu rację, nie dajcie się:-)
Widzę, że komusze skojarzenia masz wrodzone. Bo u was „Wy”, to było – obywatelu (tak bywa, jak ktoś uczy się języka dla siebie obcego i myli l.poj. z l.mn.), u nas „My”, to Naród.
No to się zdziwisz 18:03.
19:01. Ja już jestem zdziwiony, jak można być tak ubezwłasnowolnionym, bo "wuc" tak kazał i naiwnym, aby wierzyć w zwycięstwo najsłabszego ze wszystkich kandydatów. Ale ciemnota i ślepe poddaństwo.
Ubezwłasnowolniony to jesteś chyba Ty 20:20 i teraz innych postrzegasz swoją miarą. Mnie nikt nie musi kazać, będę głosował na Nawrockiego bo uważam że to dobry wybór. Będę głosował bo chcę i mogę. Trzaskowskiego i Tuska nie trawię, niszczą Polskę więc wybór jest prosty.