Na forum tez działa Spok z Buraka Kropiwnickiego i Giertycha?
Już jutro wieczorem na kanale youtube "Magazyn Anity Gargas" premiera wstrząsającego reportażu odsłaniającego kulisy napływu do Polski nawozów z Białorusi i Rosji oraz tego, co dzieje się z naszym krajowym potentatem w tej branży - Grupą Azoty.
Nawrocki Krzewił za publiczne pieniądze na całym świecie i z Rosją ma dobre kontakty z czasów wizyt.
Mentzen może wygrać. Nie obraziłbym się.
Co z takiego wyboru będziesz miał?
Przecież to populista i manipulant wyborczy, bo „To chwyci”, człowiek wyrwany z kontekstu. Coś powie, to się niesie, a później małymi literkami tłumaczy, tak jak on to rozumie. No wypisz, wymaluj Donaldinio.
Choćby jego piątka, czy nadal aktualna? Przypomnę:
"Nie chcemy Żydów, gejów, aborcji, podatków i UE. To trafia do wyborców" [PIĄTKA KONFEDERACJI]
"Trzeba mówić ludziom, że Żydzi dostaną naszą polską ziemię, założą Polakom chomąto i będą uprawiać nimi pole. To chwyci. Jak Braun opowiada o batożeniu homoseksualistów, to nam poparcie rośnie!" itp. z jego „wykładów”.
Dzisiaj zmienił poglądy i metody, czy tylko w innej, bardziej wysublimowanej formie robi z publiczności idiotów, bo ma ‘gadane’?
Mowa Karola Nawrockiego jest: Tak, tak; nie, nie. I to jest, nie tylko jego, podstawowa wartość.
Podsumujmy ostatnie 24h w wykonaniu Karola Nawrockiego:
- wyszło, że chłop pisał książkę i udzielał wywiadów pod innym nazwiskiem zachwalając... Karola Nawrockiego (dalej z tego nie mogę XD).
- wiemy już, że Pan Karol nie podwyższy emerytur kobietom i mężczyznom, ale zrobi to Rafał Trzaskowski, to jego słowa.
- pierwszą wizytę odbyłby w Waszyngtonie z międzylądowaniem w WATYKANIE (w Watykanie nie ma lotniska XDDD).
- Pan Karol przyznał, że odmówiłby wsparcia krajom nadbałtyckim gdyby zaatakowała je Rosja. "Ja wyznaję zasadę (...), że sojusznicy bronią tylko tych, którzy potrafią się bronić "
Skąd oni go k.... wzięli???
Karol Nawrocki zebrał najwięcej podpisów ze wszystkich kandydatów i złożył je dziś do PKW!
"Te 1,3 mln to najlepszy sondaż, dowód determinacji"
https://wpolityce.pl/polityka/724167-nawrocki-przed-pkw-13-mln-podpisow-to-najlepszy-sondaz
Stano po pomocy od Mentzena będzie miał 100 milionów podpisów.
W tytule pisze 13 mln
09:34 jeszcze wam płaci bolszewicka propaganda Sok z Buraka?
Mam nadzieję, że taką przewaga proporcji głosów Karol Nawrocki wygra z Trzaskowskim.
Walka na puste pudełka :)
Tylko uwaga!
Kartony zabiły Mostowiakową
Wygra Pan Karol Nawrocki, bo POLSKA JEST NAJWAŻNIEJSZA!
NIE CHCEMY BYĆ NIEMIECKIM LANDEM !!!
To jest dobre. Bardzo dobre:
"W 2018 roku Nawrocki wystąpił w TVP jako "Tadeusz Batyr" – z rozmazaną twarzą i zmienionym głosem. W programie chwalił Karola Nawrockiego, mówiąc: "To historyk, który zainspirował mnie do mojej pracy"."
Karol Nawrocki powinien mieć jeszcze jedną ksywę:Will Parfitt.Dawaj Karol na scenę.Wtedy kobitki na ciebie zagłosują.
Polski Patriota zawsze na swoim BMW czy AUDI ma naklejkę z symbolem Polski Walczącej.
Żaden Nawrocki.Chyba jesteście chorzy.Ani żaden Trzaskowski.Nie ma na kogo głosować.Pozostaje Mentzen.