Witam.Weterynarz doradzil mi abym zmienil karme dla psa.Wczesniej jadl chapi teraz kupilam eucanube ktorej nie chce jesc?!Dlaczego?Podobni to dobra karma.............Wlasciciele czworonogow,jakie sami macie doswiadczenia z karmami dla psow,moze cos mi doradzicie?Pozdrawiam
który wet Ci doradził?trezba było kupić u weterynarza karmę lub poprosić o próbkę karmy którą poleca a uniknął takiej sytuacji
Psiakrew mój je wszystko.Kupuje mu za 10 kg płace 27 zł.Nie trzeba ich rozpieszczac.Jak głodnieje to zje.Pies może nie jeśc 3 dni tak wam powie weteryniarz.
polecam purine pro plan, josere, brit, arion, a co do czapi to dziadostwo że tak powiem do mnie sam weterynarz mówił najwięcej osób przychodzi takich którzy karmią najtańszą karmą z biedronki czy tesco i są efekty później
Zmiana karmy powinna potrwac kilka dni. Na poczatku nalezy mieszac stara i nowa, sukcesywnie zmniejszajac prporcje na rzecz nowej.
W karmach typu chappi, pedigree, whiskas itp. są takie polepszacze smaku, które działają na nasze zwierzaki trochę uzależniająco, dlatego te chętnie je jedzą. Piesek się powoli przestawi, karmy weterynaryjne sa specjalnie zbilansowane i na pewno dużo zdrowsze.