czy jest w ostrowcu kardiolog dzieciecy?musze swojemu dziecku holtera zalozyc nigdzie nie chca!pomocy
W Ostrowcu nie ma. Nabliżej w Opatowie w szpitalu jest poradnia dziecięca.
tak wlasnie tam leczy sie moje dziecko i kazali mi zrobiic mu tu holtera i z wynikami sie u nich znow pokazac
pytalam juz wszedzie nawet prywatnie i niechca..co mam teraz zrobic
Wiecie, że to skandal by w takim mieście dzieciak nie mógł mieć zrobionych specjalistycznych badań. Po czorta ten szpital funkcjonuje? Każdy poważniejszy przypadek trzeba leczyć poza O-cem. Żenada to jest.
holtera robią w Kielcach na Langiewicza w wojewódzkim szpitalu dziecięcym trzeba się umówić na wizytę w poradni kardiologicznej tel.041-361-55-25
Polecam Kielce,pani dr Szczuchniak-bardzo miła ,przyjmuje na Langiewicza w poradni kardiologicznej potem kieruje na echo serca i holtera.Czeka się ok miesiąc.
Ja byłam z córką 2 tygodnie na badaniach (wykonywane są wszystkie) u dr kardiolog dziecięcy Rutkiewicz w Kielcach prywatnie, czekałam 4 dni na wizytę, zapłaciłam 100zł, wszystko trwało 15 min, sprawnie, super podejście do dziecka i mega profesjonalizm.
W zeszłym roku byłam na NFZ w poradni na Langiewicza i to była pomyłka, siedzieliśmy tam 3 godziny w przeludnionej poczekalni pełnej płaczących dzieci,a i tak nie zostały wykonane wszystkie badania, a na wizytę czekaliśmy 4 miesiące:////
Naprawdę czasem lepiej te 100zł odżałować a zaoszczędzić sobie i dziecku stresu i nerwów.
Szczuchniak to w Opatowie przyjmuje
Dobra doktorka jest w Opatowie córka moja miała nie dawno tam holtera założonego .