Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu


- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Kapusta taka jak w surówce z gyrosa na Młyńskiej

Ilość postów: 8 | Odsłon: 1501 | Najnowszy post
  • Kapusta taka jak w surówce z gyrosa na Młyńskiej

    hej mam pytanie do tych co wiedza cos na temat kapusty. Otoz chodzi mi o to jak otrzymac taka kapuste jak w surowce z gyrosa na Mlynskiej. Konsystencja ( nie wiem czy to dobre slowo ;p ) jest taka jak w kapuscie kiszonej jednak nie jest ona kiszona :) zreszta ci co jedli gyrosa z Mlynskiej wiedza o co chodzi a okreslam to jako kapusta mokra i chrupka. Tylko nie mam pojecia jak osiagnac taki stan ;/ jak ktos wie to prosze o podzielenie sie tym sekretem :)

    ChuckNorris
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Kapusta taka jak w surówce z gyrosa na Młyńskiej

      Ojj ja też lubię tę kapuchę z gyrosa :) I zawsze jak ją jem to się zastanawiam jak ona jest zrobiona :) Jak ktoś wie to niech pisze :) Prosimy!

      Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Kapusta taka jak w surówce z gyrosa na Młyńskiej

        odpowiedni sos na bazie oliwy i octu :D + przyprawy

        Gość_paweł
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

        Odp.: Kapusta taka jak w surówce z gyrosa na Młyńskiej

        a może sokiem z cytryny jest zakrapiana ?

        Gość_tuśka
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

        Odp.: Kapusta taka jak w surówce z gyrosa na Młyńskiej

        no w kazdym badz razie nie jest kiszona i ma fajny smak dawac dzielic sie przepisami :D

        ChuckNorris
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Kapusta taka jak w surówce z gyrosa na Młyńskiej

          A moze sproboj kapuste wrzucic do naczynia ,posolic, poczekac z pol godziny a potem odciagnac wode..to spowoduje ze kapusta zmieknie..moze o to chodzi...

          Gość_mm..
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: Kapusta taka jak w surówce z gyrosa na Młyńskiej

            Dodaje się do tego octu lub octu ryzowego.

            Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • Odp.: Kapusta taka jak w surówce z gyrosa na Młyńskiej

              no wlasnie nie chodzi o to zeby zmiekla :) chodzi o to zeby byla taka jak swiezo ukiszona tylko zeby nie bbyla kiszona :p po prostu taka jak na Mlynskiej. Ma byc taka naciagnieta woda i chrupka :)

              ChuckNorris
              Zgłoś
              Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -