Pan Karwiński z takim dorobkiem życiowym napewno wprowadzi ład i porządek w tym pełnym układów mieście. Ja dalej temu Panu szansę.
Czy ten pan Karwiński ma swoją rodzinę? Dla mnie to ważne gdy chcę na niego głosować ,muszę wiedzieć. Nie zagłosuję na następnego starego kawalera.
Mnie też się ten kandydat podoba, bo trzeba powiedzieć jasno, że przystojny mężczyzna, ale niestety podobno zajęty(:
Bardzo przystojny....bardzo madry czlowiek...co widac na debacie...Czy ktos jeszcze jest w Ostrowcu z takim zyciorysem jak Pan D.Karwinski???Mysle,ze nie....Mocno trzymam kciuki za tego Pana
Szczęśliwy mąż i ojciec dwóch dorosłych synów. Jest dużo wywiadów z tym Panem w Internecie.
Ma żonę i dwójkę dzieci wiec możesz głosować
Układ już się szykuje do objęcia władzy a tymczasem pokonanie obecnego Prezydenta nie będzie łatwe.
Układ musi jeszcze poczekać.
22:20. Nie chciałbym, wolę być zdrowy umysłowo.
* Wpis z godz. 08:08 dotyczy rzekomego "intelektu" Felki z Ciemniakowa.
Pan Karwinski za malo znany zeby wygrał a rozstrzygnie się pewnie między Kaszubą a prezydentem
A co ma nasze miasto do obronności i bezpieczeństwa związanego z wojskiem?
DZisiejszy sondaż Echa Dnia 53 procent Górczyński pisowcy już dajcie sobie spokój
Pytanie...Czy Pan/Pani wie kim jezt D.Karwinski???Mysle ze z taka wiedza jaka ma Pan D.Karwinski nie ma nikogo w Ostrowcu.
Wygra KASZUBA. Obecny prezydent przesadził z reklamą. Nawet jego do niedawna zwolennicy tak uważają. Zasługi każdego prezydenta na koniec kadencji powinno być widać po czynach, nie trzeba reklam.
Ja słyszałem że kandydatowi D.K na prezydenta daje wsparcie amerykański generał Kuf Drahrepeus