Kto to jest Dariusz Karwinski ?Jak moge na niego glosowac jesli nie przedstawil sie kim jest Jakie sa jego dokonania jego mozliwosci sprawowania tego urzedu ?
I tak wygra Górczyński bo Karwińskie jest niewidomy dla wielu, Kaszuba to nauczyciel
Ludzie widzą . że obecny prezydent jest dobry I skuteczny.
Dobry i skuteczny w przyznawaniu stołków swoim. JG dziękujemy, czas na zmiany.
Dariusz Kaszuba moim kandydatem, wygrana spokojnie w II turze.
11:41. No i gitara, a potem wesprzesz w smutku po przegranej. Tak trzymaj.
HAHA chyba skuteczny w robieniu igrzysk za naszą kasę. Ile kosztował koncert Sławomira? Słyszałem, że ponad 150 tysięcy!!!! W skali roku igrzyska kosztują nas pewnie ze 2 bańki. Temu panu dziękujemy.
A jak igrzysk nie ma to byś plakał że Ostrowiec to dziura zabita dechami i nic się tu nie dzieje.
A ja chcę coś nowego i świeżego.Mam dość marazmu i stagnacji tego miasteczka.Nie chcę aby ta dzielnica Kielc została zakopana ,na wieki wieków w niebycie i zapomnieniu , Będę głosował dla nowych pokoleń Ostrowiakòw
Wojskowy, skończył coś w USA i dostał odznaczenia wojskowe z Iraku (czytam iranie nie pamiętam )i Afganistanie
Raczej Górczyński.Kaszuba także mądrze się wypowiadał
https://echodnia.eu/swietokrzyskie/jaka-przyszlosc-ostrowca-zobacz-debate-kandydatow-do-fotela-prezydenta-ostrowca/ar/13570736
Dziękuję za link- aż przyjemnie taką debatę obejrzeć,rzeczowa,kulturalna,brawo dla kandydatów,wszyscy trzej na wysokim poziomie.
Co tak malo na forum wiadomosci na temat tego kandydata ? Kasandra moze Ty. cos wiecej wiesz? Jestes taka obcykana w polityce