Niestety nie pasuje, bo było że musi być "nieumoczony" :D
Dziwne że nikt nie pomyślał że prezydentem może być kobieta, mamy tyle mądrych kobiet w mieście które potrafią radzić sobie zarządzając dziesiątkami czy nawet setkami pracowników - facetów
!?
Prezes Inga i Prezes Magda M., te kobitki dopiero zrobiłyby porządek
Kobiety bierzmy się do pracy, wybierzmy kobietę do rządzenia miastem,czas najwyższy by kobieta wzięła ster w swoje ręce.
jeszcze tego brakowało aby kobity rządził facetami,nigdy,panowie nie dajmy się,one nas facetów zawsze wyrolują i wprowadzą w maliny hehe
Bez odpowiedniego polityczno - finansowego zaplecza nikt nie wygra. Choćby był nie wiem jak porządny, wyedukowany i w ogóle ideał. Sam się nie wypromuje nigdy! A jak tego nie zrobi, to przepadnie w wyborach z poparciem na poziomie ułamka procenta. Musi mieć kolegów, którzy mu pomogą. A jak pomogą skutecznie, to wiadomo, że później trzeba się będzie odwdzięczyć i znów będzie gadanie, że kolesiostwo, że partyjniactwo, że Bałtów. Resumując, my tu gadu gadu, a jedynego słusznego kandydata i tak nam podsuną jak Kargul miskę mleka Pawlakowemu kotu.
Pani Inga K powinna zacząć budować zaplecze i wrócić do Ostrowca. Miałaby duże szanse ,wszystkie kobiety by na nią głosowały bo mają dość nierozumienia spraw kobiecych przez obecnie panujących. Unia i nawet polskie prawo tyle mówi o równości płci a tymczasem w naszym mieście wszystkie stanowiska nawet te najmniejsze stołki obsadzane są przez facetów. Nawet na konkursach o przyjęcie do pracy preferowani są mężczyźni. Czas na zmiany.
Nie masz racji. Kobiety zostaną w domu, po mieście przejedzie znowu kilkanaście samochodów z dostawą do lokali wyborczych i pętem (wyborczej) kiełbasy i zrobią swoje. I znów okaże się, że nie ten silniejszy co mądrzejszy tylko co może bardziej groszem sypnąć.
no ciekawe że wszedzie tylko chłopy,a dyr szpitala a dyr urzędu pracy to co?
ja bym proponował pana SUŁKA fajny chłop
jakbym pismena czytał. Pismen to ty???
pewnie że on,a kto inny może być
Nie to kot Pawlaka
Z pewnością, bo jak na pismaka zbyt inteligentnie napisane.
Musi miec kolegow - kandydatow do Rady Miasta, nie majac poparcia 51% RM bedzie tylko figurantem.
a co,twój idol niema kolegów?ma i to nawet niewiesz gdzie,jeśli firma w której pracował jego syn niebyła kontrolowana przez skarbówke kilka lat to o czym to świadczy?przeoczenie,pomyłka?zapomniało się komuś?nie,koledzy pomogli
ja dałem przykład o kolegach,ty o kolegach w o-cu a ja o kolegach troche wyżej,chyba to nie mija się z tematem?