Ale to już było i nie wróci więcej,choć w papierach lat przybyło......... Trzeba ruszyć tyłek i iść na wybory to może coś zmienimy.
Ja zagłosowałbym na kogoś z...
1. Piotr Składanowski
2. Jerzy Murzyn
3. Jarosław Kuba
4. Zbigniew Pacelt (jego chyba nikt do tej pory nie proponował)
i mimo wszystko...
5. Jarosław Wilczyński
cała piątka odpada,za duże powiązania z ostrowieckim betonem,odpada całkowicie i to na starcie,tu trzeba kogoś nie powiązanego układami,a że to niemożliwe to sytuacja jest jasna,ktoś nowy czyli stary znajomy który od lat siedzi w murach urzędu m.,i wszystko jest po nowemu {czyt. po staremu}było wielkie drzewo siedziały na nim wrony myśliwy strzelił (co 4 lata) w powietrze,wrony się rozleciały ale po krótkiej chwili wróciły,co prawda każda na inną gałąź ale na to samo drzewo,i dalej robiły swoje
śmieszni kandydaci,jedynie pan z drugiej pozycji odpowiedni człowiek.
Może i śmieszni, na pewno z poczuciem humoru ;) Lepszych póki co nie widzę.
Z prawej strony sceny politycznej tylko P. Mrugała !
z drugiej?bardzo dobry kolega dyr.szpitala który ma kilka ładnych działek za psie pieniążki na terenie gminy bodzechów
zagłosuję na (beznałogowy) numer 2., chociaż nie wiem, komu by się udało przekonać go do kandydowania. A NA WSPIERANIE ŻADNYCH NAŁOGÓW ZA MOJĄ KASĘ SIĘ NIE ZGADZAM :/
Racja miasto umiera niedługo będziemy mieliw Polsce coś typu czarnobyla tylko na ziemi Świętokrzyskiej;/, aby w tym mieście było dobrze to nie to żeby tych komuchów od koryta odciągnąć tylko koryto od komuchów nie ma innej opcji. W OC powinny być porzadne fabryki a nie sklepiki za marne grosze po co sklepy jak nie bd miał kto kupwać?? Gdzie tu kur... logika prezydenta?? a co z bazarkiem na Jana pawła Kaufland go może zniszczyć, może ludzie i dostaną praca ale i taż ją stracą. Jak dla mnie PO PSL i PIS to kieruje się na odstrzał PO daja bogatym a zabieraja biednym, PSL komuchy co wszystko by sprzedali aby tylko sakwę sobie nabić, PIS daje na Radio Maryja i szanownego Ojca dyrektora aby miał na nową fure no bo kto to teraz widział aby ksiądz jeździł starym rowerkiem?? i ta smieszna szopka w kałkowie makieta tupolewa z parą prezydęcką co się porobiło w Tym Ostrowcu szok po prostu SZOK! Urodziłem się w tym mieście i nie chce aby ono od tak poszło się jeb... powinny bć fabryki dla dudzi młodych i w srednim wieku bo to wstyd żebrać w mopsie z reszta prezydent się cieszy bo on ma pełna skawe i spory brzdyń od drogich dać w restauracjach i wypasionych bankietach za pieniądze podatników.
prezydentem zostanie jarosław kuba, zadba o to piotr lichota zobaczycie.
To wtedy już całkowicie nasze miasto zniknie, a zostanie tylko Bałtów
tylko gdzie w Ostrowcu znaleźć "nieumacanego", musiłaby być cud
Ateista,młody,nie skorumpowany,nie lubiący pić wódki,nie lubiący kolegów i koleżanek,nie ze wsi bo wiemy jak to wygląda,lubiący pracować dla mieszkańców,nie lubiący za wszelką cenę pieniędzy,nie pazerny na władzę.Znasz takiego?
Prezydentem będzie ten kogo wskażą dinozaury.