A pani I Kamińska obecny prezes porcelany w Ćmielowie ,którą postawiła na nogi. Kiedyś startowała na prezydenta i o mały włos przegrała z Wilczyńskim. Ja bym na nią głosowała.
a ja tam bym postawił na Piotrka Mrugałę. Inteligentny facet
Ojej, to jeszcze 2 lata ta farsa będzie trwała?Za ten czas,to na Ostrowcu zboże będzie rosło.
oj nie Inga K. nie jest zbyt...hm...powiedzmy, miła
Nie zależy mi na tym by była miła ,zależy mi by to miasto przestało wymierać. By spowodowała napływ inwestorów,ściągała pieniądze skąd się da i mądrze zarządzała.
W życiu ,,postawiła na nogi''-śmieszne ! z ludzi ostatnie poty wyciska za marniutkie grosze!żeby tylko właścicielowi się przypodobać.We łbie też się powywracało paniusi, za parę lat to jej chyba nikt na ulicy dzień dobry nie powie bo nie liczy się z nikim.
najlepszy kandydat to Pani Kamińska. przyszła do porcelany i zastała ją drewnianą a zrobiła murowaną, silną firmę choć nikt nie dawał jej szans
Targowski to jest dobry, ale nie do roboty tylko do lansu!!! Pani Słowik potrafi idealnie rozkładać na łopatki każdą firmę, nawet z milionami na plusie.
Może pojawi się ktoś młody, kto jeszcze nie przesiąkł tym całym bajorem...
syndyk huty najlepszy a vice p.J.Sz.i skutecznie,szybko Ostrowiec znika z mapy tak jak Huta bez problemu i wg.prawa.i w ten sposób każdy kto chciałby pracować,musiałby stąd wyjechać-i co w tym śmiesznego?KANDYDATURY powyżej nie są śmieszne?przecież Oni byli i są u steru i likwidują,sprzedają co się da,a mieszkańcy się nie liczą!
ale czy osoba skazana prawomocnym wyrokiem może kandydować na prezydenta????
U Nas może tutaj wszystko jest możliwe
Tak jak prezydent Starachowic.
no to dobrze że wyjechałem z tego miasta
a co myslicie o bylym posle P.Sulku?
Na Składanowskiego napewno zagłosują siatkarki:))))))))
Te które pozostawiły nasz klub a Kuba..................... bez komentarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i to jest najbardziej prawdopodobny scenariusz,
"psy szczekaja karawana jedzie dalej"
Problem w tym ze tego miasta nie da sie juz uratowac. Milosciwie panujcy obecny prezydent znakomicie wygania z tego miasta uczciwych ludzi a zostawia swoich.