a Składanowski Piotr?
Ale Składan jest uwiązany u nich! O czym wy tu .... Bijecie pianę, nie ma żadnej realnej siły by wygonić tych karierowiczów którzy zamieniają się miejscami, bo oni korytka łatwo nie oddadzą. Zobacz kto nimi za lejce steruje z powozu. Za lejce albo raczej za powrozki a nie lejce.
Prezydentem nareszcie powinien być człowiek, który ma doświadczenie w pracy w przedsiębiorstwie a nie był tylko w swoim życiu urzędnikiem! Brak doświadczenia w kierowaniu przedsiębiorstwem (a miasto to takie wielkie "przedsiębiorstwo")skutkuje nam własnie tym co mamy!
Ja proponuje Panią Prezes MPK, oj dałaby w tyłki urzędasom oj działoby się (hi,hi)
Ja jestem za. Madry i pełen inwencji człowiek.
Czy Prezydent dekady, pozyskiwać inwestorów będzie startował? mam nadzieje, że nie...
Najlepiej byłoby wybrać Pana Stupnickiego. Myślenie w PUP-ie - "Chcesz pracować - wyjedź z Ostrowca - dopłacimy! " - byłoby dobrym sloganem reklamowym Ostrowca - " Miasta udanych inwestycji"
powinnismy zrobić ranking:
1. Góczyński - PSL
2. Kuszewski - TOS
3. Składanowski - TOS
4. Kuba - TOS
5. Mich - PO
6. Górniak - PO
7. Siporski - PO
8. Radlak - PO
9. Broda -???
10. Kaszuba - PIS
11. Duda - PIS
12. Wilczyński - ????
13. Czarny koń - ?????
udanej zabawy w typowniu życzę
Stawiam na czarnego konia poz. 13.Lubię koniki.
Najlepiej wszystkich obecnie rządzących odgonić od koryta, niech inni pojedzą
panie mirek24,jak panu nie odpowiada że są wzięte kredyty na zrobienie czegoś w o-cu to trzebabyło z własnej kieszeni wyłożyć,zrządzisz jak stara baba,teraz wszystko jedzie na kredytach i nic w tym dziwnego,chcesz coś mieć w o-cu to trzeba nato kasy,ten prezio to zrobił coś w o-cu a nie jak jego poprzednicy,kto rozwałił hute?kto zrobił betonowy rynek że usiąść nie można bo w dupe zimno,były układy na granit to się pchało ile można a państwo zapłaci,nie pamiętasz?,ile nowych dróg powstało teraz,ile kanalizacji wybudowano,obwodnica to co?park masz zrobiony,cos się dzieje,a od czegoś trzeba zacząć
tak park...szkoda, że nie mozna z muszli skorzystać i koncertów robić ponieważ więcej niż tysiąc osób nie wejdzie - ponieważ obiekt się zawali - brawo! KSZO piłka nożna wilczyński też miał pomóc i co...łaskawie na sam koniec zaczął pomagać gdyby nie naciski społeczeństwa palcem by nie machnął. Niech dalej liże tyłek wiadomo komu...
Jak znam inteligencję wielu ostrowczan, to pewnie po kolejnych wyborach znowu będzie jak z deszczu pod rynnę.
Już to co robi Wilczyński aż się prosi o referundum w sprawie odwołania, wystarczy wspomnieć
-nie do końca przemyślana decyzja budowy amfiteatru i wszystkiego co się wokół tej inwestycji działo
-beznadziejna polityka mieszkaniowa miasta i miażdżący wynik kontroli NIK więcej http://kielce.gazeta.pl/kielce/2029020,47262,12174045.html
-próba tworzenia getta z baraków - skutek nieróbstwa wspomnianego powyżej
-sprowadzenie "inwestora" który tworzy callcenter i nie dość, że miasto niejako dopłaca tej firmie, to robi się z tego wielki sukces, choć wszyscy wiedzą, ze z pracy w tej firmie nie da się samemu utrzymać.
A potem prezydent Wilczyński mówi, że budowa baraków to ma być forma kary dla tych, którzy zalegają z czynszem za mieszkanie
poznałem kiedyś jednego chłopaka miał z 25 lat idealny kandydat miał dużo do powiedzenia wiem że pracuje gdzieś poza ostrowcem
Z jakiego okręgu stawki, ogrody, patronackie?
pismen ty jestes antyspołeczny. Nie liczą sie dla ciebie zwykli ludzie tylko żeby władza miała sie dobrze.
ŚWIĘTA PRAWDA.