Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Kandydaci na Prezydenta Ostrowca Św. w 2014 roku.

Ja myslę że Sułek od spraw społecznych a Szostak od inwestycyjnych to mogłby byc niezły zestaw dla biednego Ostrowca.A co Wy na to.

Gość_zbych
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Bardzo dobry wybor - kabaret murowany. Specjalisci jakich malo.

pismen
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

wymieńcie wreszcie pismena, on tak na to czeka..może wtedy przestanie...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

pismen nie może zostać prezydentem, bo kto będzie pisał na forum

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wg. mnie Lichota zadba o następnego kandydata i mysle ,ze będzie nim Górczyński ,przeciez nie na darmo wszystkie bałtowskie bilboardy były jego.Wilczynski ,juz jest spalony bo to prymitywny facet.A Górczyński zaczyna nawet krytykować publicznie Wilka m.in. za pomysł z kontenerami.A przeciez nie tak dawno bo jakies 2 lata temu ,gdy Sułek posraszył Wilka że przywiezie g..... z Gutwinu do urzedu wypowiadał sie że trzeba eksmitować jesze dalej ludzi z Gutwinu tylko nie mówił dokąd.Wybór Górczyńskigo to będzie kolejny etap degradacji naszego miasta ibogacenia sie Lichoty

Gość_jrobek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Czas zmian- rządy mężczyzn zastąpić rządami kobiet. Inteligentnych, mądrych, rozsądnych i przedsiębiorczych kobiet nie brakuje. Trzeba się tylko rozejrzeć i wybrać.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja zostanę kandydatem a potem wygram! Więcej szczegółów gdy przyjdzie na to czas i pora. Wiem jak zmienić to miasto i zrobię to!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 281

Odp.: Kandydaci na Prezydenta Ostrowca Św. w 2014 roku.

no właśnie kobiety górą

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 282

Taaa żeby się nawzajem pozabijały z zawiści jak już się dorwą do stołków. Jestem kobietą, ale obiektywnie stwierdzam, że praca w grupie z innymi kobietami to makabra jakaś. Plotki, zawiść, omawianie za plecami itd. Powodzenia życzę

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Kobieta na głównego a zastępców facetów sobie dobierze żeby było sprawiedliwie i zachowane parytety.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie zagłosuje juz na Wilczynskiego o Niee!!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja myślę że "wybory" "rozegrają" się między Górczyńskim i Kubą. Zależy na kogo postawi Wielki Cień tych panów.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

mam nadzieje, ze nasze spoleczenstwo jest na tyle madre, ze zadnego z dotychczasowej kliki nie wybierze, co wtedy, jak nie bd miedzy im wybierac. oby pojawila sie jakas swierza krew

Gość_dobry
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 287

Ja też nie i moja rodzina i moi znajomi

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 289

Gościu z12,25 pewnie wszedłeś w Gogle i przeczytałeś,,Janie dlaczego nie było procesu z Rzeczpospolitą...,, polecam wszystkim ostrowczanom .Po tej lekturze mam wstręt do tych wszystkich ,,uwikłanych,,WIELKA ELITA OSTROWIECKA_WSTYD!!!

Gość_Marian
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wilczyński będzie najlepszy wybuduje OBI , KAUFLAND , REAL, IKEA, MEDIA MARKT i jak padnie Celsa to zaora Ostrowiec i posadzi ziemniaki. Bo roboty to w tym zadupiu już nikt nie znajdzie chyba że na kasie na 1/2 etatu. Super co nie? Będzie miasto Emerytów i Rencistów. Bo roboty żadnej.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
20 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę