Ja myslę że Sułek od spraw społecznych a Szostak od inwestycyjnych to mogłby byc niezły zestaw dla biednego Ostrowca.A co Wy na to.
wymieńcie wreszcie pismena, on tak na to czeka..może wtedy przestanie...
pismen nie może zostać prezydentem, bo kto będzie pisał na forum
Wg. mnie Lichota zadba o następnego kandydata i mysle ,ze będzie nim Górczyński ,przeciez nie na darmo wszystkie bałtowskie bilboardy były jego.Wilczynski ,juz jest spalony bo to prymitywny facet.A Górczyński zaczyna nawet krytykować publicznie Wilka m.in. za pomysł z kontenerami.A przeciez nie tak dawno bo jakies 2 lata temu ,gdy Sułek posraszył Wilka że przywiezie g..... z Gutwinu do urzedu wypowiadał sie że trzeba eksmitować jesze dalej ludzi z Gutwinu tylko nie mówił dokąd.Wybór Górczyńskigo to będzie kolejny etap degradacji naszego miasta ibogacenia sie Lichoty
Czas zmian- rządy mężczyzn zastąpić rządami kobiet. Inteligentnych, mądrych, rozsądnych i przedsiębiorczych kobiet nie brakuje. Trzeba się tylko rozejrzeć i wybrać.
Ja zostanę kandydatem a potem wygram! Więcej szczegółów gdy przyjdzie na to czas i pora. Wiem jak zmienić to miasto i zrobię to!
no właśnie kobiety górą
Taaa żeby się nawzajem pozabijały z zawiści jak już się dorwą do stołków. Jestem kobietą, ale obiektywnie stwierdzam, że praca w grupie z innymi kobietami to makabra jakaś. Plotki, zawiść, omawianie za plecami itd. Powodzenia życzę
Kobieta na głównego a zastępców facetów sobie dobierze żeby było sprawiedliwie i zachowane parytety.
Nie zagłosuje juz na Wilczynskiego o Niee!!!
Ja myślę że "wybory" "rozegrają" się między Górczyńskim i Kubą. Zależy na kogo postawi Wielki Cień tych panów.
mam nadzieje, ze nasze spoleczenstwo jest na tyle madre, ze zadnego z dotychczasowej kliki nie wybierze, co wtedy, jak nie bd miedzy im wybierac. oby pojawila sie jakas swierza krew
Ja też nie i moja rodzina i moi znajomi
Gościu z12,25 pewnie wszedłeś w Gogle i przeczytałeś,,Janie dlaczego nie było procesu z Rzeczpospolitą...,, polecam wszystkim ostrowczanom .Po tej lekturze mam wstręt do tych wszystkich ,,uwikłanych,,WIELKA ELITA OSTROWIECKA_WSTYD!!!
Wilczyński będzie najlepszy wybuduje OBI , KAUFLAND , REAL, IKEA, MEDIA MARKT i jak padnie Celsa to zaora Ostrowiec i posadzi ziemniaki. Bo roboty to w tym zadupiu już nikt nie znajdzie chyba że na kasie na 1/2 etatu. Super co nie? Będzie miasto Emerytów i Rencistów. Bo roboty żadnej.