Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
              • Odp.: Kandydaci na Prezydenta Ostrowca Św. w 2014 roku.

Jeżeli dobrze czytam to piszecie o człowieku który już kandydował i w drugiej turze apelował o oddanie głosów na obecnego prezydenta?Jeżeli tak to kpin sobie nie róbcie ze społeczeństwa.Roberto to na bruk się nadaje wraz z kolegami.Jeżeli się mylę to napiszcie.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 256

Odp.: Kandydaci na Prezydenta Ostrowca Św. w 2014 roku.

i znów prywata?chyba nie o to nam chodzi.

Gość_mieszkaniec
                Zgłoś
                Odpowiedz

Może już pora zakończyć ten wątek.

Gość_Laura
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 258

Starszy Cechu Rzemieślników i Przedsiębiorców wypowiadał się, czy ma zamiar kandydować? I to jest wasz kandydat na prezydenta?A czym się odróżniają od obecnego układu?Widziałem jak razem ucztowali ostatnio z obecną władzą.

mirek24
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Pamietam Mrugałę jako nastolatka. Mieszkał na Henrykowie, ładny był to fakt, skóra, długie pióra, ale nic poza tym.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Co do prezydenta Wilczyńskiego -raz na niego głosowałem miałem nadzięję że się coś zmieni.Młody , nie uwikłany w miejscowe układy -naiwnie myślałem.Z czasem myślenie mi się zmieniło . Wczoraj za radą znajomego w wyszukiwarkę wpisałem chasło,,Janie dlaczego nie było procesu z Rzeczpospolitą...,,i TO DOPIERO LEKTURA!!! zachęcam wszystkich zainteresowanych

Gość_piotr
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

CZYTAŁEM <POLECAM POWINNA TO BYĆ LEKTURA OBOWIĄZKOWA DLA OSTROWCZAN!! BARDZO CIEKAW JESTEM CO POWIECIE PO JEJ PRZECZYTANIU?

Gość_MAREK
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 262

też czytałem, koszmar gdzie my żyjemy

Gość_jaro
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Ludzie, błagam, pójdźcie na wybory i nie głosujcie na żadną świnie, kt. ma powiązania z ob. władzami. a najlepiej załóżmy partię/stowarzyszenie ludzi uczciwych, mądrych i pracowitych. wszystko zależy od nas. to kto by się zapisał?

Gość_madra
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja

STOPukladowiOC
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

a co myslocie o P.Sulku?mnie sie wydaje ze to jedyny dobry kandydat.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

TAK P>SULEK to czlowiek ktory napewno cos zrobi dla miasta.

Gość_X
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 267

Ja też się zapiszę. Bo i ta i poprzednia władza tak mi dała do wiwatu że prawie zdrowie przez nich straciłem.A jeszcze te wszystkie układy i powiązania. Koszmar, a takie udawał niewinniątko i pokrzywdzonego. Ilu ludzi dało się nabrać.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

jWg. mnie najwieksze bo wieloletnie zasługi w zwalczniu ostrowieckich układów masułek i jestesmy mu cos winni ,starsi ostrowiacy pamietają chyba, jak go w latach 90 tych zamykano kilkakrotnie,Omaó nie wsadził do puszki Sidora dyr.BPH za przekrety wielomolionowe,nie pozwolił sprzedać Kałamadze ZdK na Alei zbudowanego dzieki społecznym cegiełkom,On przecież był inicjatorem pieknej akcji podłączenia ponownie elektryczności u najbiednijszyzhj dozywiał ich r ównież w słynnej stołówce pod starą hutą ,obronił trochę ludzi przed eksmisjami i nie dał swego czasu zlikwidowac szkoły11. Pokazcie mi bardziej prospołecznego faceta w naszym miescie, bo ja nie znam. Fakt że stale wieszaja na nim psy ,ale to chyba dowód nato że byłby niebezpieczny na obecnych układów ostowieckich.gdyby otrzymał duże poparcie zwykłch ludizi mógłby jako jedyny chyba wygrac najbliższe wybory bo Jego nazwisko jest wszystim znane.Z tego co go pamietam to wbesposredniej debacie byłby w stanie ''połknąć'' wg, mnie spokojnie bo ma sporo wiedzy w tematyce społecznej, jako jedy ny ze św. bedac w sejmie był w obydwu komisjach społecznych i komisji swprawiedliwości i praw człowieka

Gość_leopold
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

POPIERAMY!!

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Wszystko jest ok, przed wyborami ...ale już jak siada na tych swoich posadach to zapomina się o swoich obietnicach i wyborcach. Kazdy z tych PANÓW zapomniał, że to ON jest dla ludzi i im powinien służyc.......a czy jest taki kandydat na prezydenta obiektywny, sprawiedliwy, kreatywny, z wiedza i doświadczeniem, chcacy podnieść to miasto wątpie......co za świat. Pan Sułek moze i oddany ludziom...społecznik..ale to nie wystarczy do zarzadzania miastem , starszy cechu ...chyba kpina itp...

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Dlaczego kpina?Zapomniałeś już ,kto był prezydentem kraju?Zwykły elektryk po zawodówce.No i co?W chorym kraju wszystko jest możliwe.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Przecież Pan Sułek popierał w ostatnich wyborach P.Jana Szostaka

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
    20 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -