Jeżeli dobrze czytam to piszecie o człowieku który już kandydował i w drugiej turze apelował o oddanie głosów na obecnego prezydenta?Jeżeli tak to kpin sobie nie róbcie ze społeczeństwa.Roberto to na bruk się nadaje wraz z kolegami.Jeżeli się mylę to napiszcie.
i znów prywata?chyba nie o to nam chodzi.
Może już pora zakończyć ten wątek.
Starszy Cechu Rzemieślników i Przedsiębiorców wypowiadał się, czy ma zamiar kandydować? I to jest wasz kandydat na prezydenta?A czym się odróżniają od obecnego układu?Widziałem jak razem ucztowali ostatnio z obecną władzą.
Pamietam Mrugałę jako nastolatka. Mieszkał na Henrykowie, ładny był to fakt, skóra, długie pióra, ale nic poza tym.
Co do prezydenta Wilczyńskiego -raz na niego głosowałem miałem nadzięję że się coś zmieni.Młody , nie uwikłany w miejscowe układy -naiwnie myślałem.Z czasem myślenie mi się zmieniło . Wczoraj za radą znajomego w wyszukiwarkę wpisałem chasło,,Janie dlaczego nie było procesu z Rzeczpospolitą...,,i TO DOPIERO LEKTURA!!! zachęcam wszystkich zainteresowanych
CZYTAŁEM <POLECAM POWINNA TO BYĆ LEKTURA OBOWIĄZKOWA DLA OSTROWCZAN!! BARDZO CIEKAW JESTEM CO POWIECIE PO JEJ PRZECZYTANIU?
też czytałem, koszmar gdzie my żyjemy
Ludzie, błagam, pójdźcie na wybory i nie głosujcie na żadną świnie, kt. ma powiązania z ob. władzami. a najlepiej załóżmy partię/stowarzyszenie ludzi uczciwych, mądrych i pracowitych. wszystko zależy od nas. to kto by się zapisał?
a co myslocie o P.Sulku?mnie sie wydaje ze to jedyny dobry kandydat.
TAK P>SULEK to czlowiek ktory napewno cos zrobi dla miasta.
Ja też się zapiszę. Bo i ta i poprzednia władza tak mi dała do wiwatu że prawie zdrowie przez nich straciłem.A jeszcze te wszystkie układy i powiązania. Koszmar, a takie udawał niewinniątko i pokrzywdzonego. Ilu ludzi dało się nabrać.
jWg. mnie najwieksze bo wieloletnie zasługi w zwalczniu ostrowieckich układów masułek i jestesmy mu cos winni ,starsi ostrowiacy pamietają chyba, jak go w latach 90 tych zamykano kilkakrotnie,Omaó nie wsadził do puszki Sidora dyr.BPH za przekrety wielomolionowe,nie pozwolił sprzedać Kałamadze ZdK na Alei zbudowanego dzieki społecznym cegiełkom,On przecież był inicjatorem pieknej akcji podłączenia ponownie elektryczności u najbiednijszyzhj dozywiał ich r ównież w słynnej stołówce pod starą hutą ,obronił trochę ludzi przed eksmisjami i nie dał swego czasu zlikwidowac szkoły11. Pokazcie mi bardziej prospołecznego faceta w naszym miescie, bo ja nie znam. Fakt że stale wieszaja na nim psy ,ale to chyba dowód nato że byłby niebezpieczny na obecnych układów ostowieckich.gdyby otrzymał duże poparcie zwykłch ludizi mógłby jako jedyny chyba wygrac najbliższe wybory bo Jego nazwisko jest wszystim znane.Z tego co go pamietam to wbesposredniej debacie byłby w stanie ''połknąć'' wg, mnie spokojnie bo ma sporo wiedzy w tematyce społecznej, jako jedy ny ze św. bedac w sejmie był w obydwu komisjach społecznych i komisji swprawiedliwości i praw człowieka
Wszystko jest ok, przed wyborami ...ale już jak siada na tych swoich posadach to zapomina się o swoich obietnicach i wyborcach. Kazdy z tych PANÓW zapomniał, że to ON jest dla ludzi i im powinien służyc.......a czy jest taki kandydat na prezydenta obiektywny, sprawiedliwy, kreatywny, z wiedza i doświadczeniem, chcacy podnieść to miasto wątpie......co za świat. Pan Sułek moze i oddany ludziom...społecznik..ale to nie wystarczy do zarzadzania miastem , starszy cechu ...chyba kpina itp...
Dlaczego kpina?Zapomniałeś już ,kto był prezydentem kraju?Zwykły elektryk po zawodówce.No i co?W chorym kraju wszystko jest możliwe.
Przecież Pan Sułek popierał w ostatnich wyborach P.Jana Szostaka