a MPK jak wtedy zarobi i kursy co 10 minut mogłyby być, wreszcie zacząłbym jeździć autobusami.
A jeszcze kupić takie elektryczne autobusy z jakiegoś programu operacyjnego za 85% dofinansowania i dopiero byśmy mieli ekologiczne miasto (a warto szukać bo można).
Miały być tramwaje a byłyby Elektro-autobusy.
I można by mówić o jaśnie nam panującym
"zastał miasto olejowo zasmrodzone i dymiące a zostawił Elektro-autobusowe"
Niech ruszy budowa bloków socjalnych a nie kontenerów. To by też napędziło budownictwo.W innych miastach tak jest.
Chciałbym aby w naszym mieście pojawił się ktoś typu tego młodego człowieka Krzysztof Soczewiński gm.Tarłów.Patrząc na jego poczynania w powiecie Opatowskim była by nadzieja na rozwalenie kliki ostrowieckiej.Na niego oddałbym głos z zamkniętymi oczami chociaż go osobiście nie znam.
mirek jesteś dziwny,nie znasz gościa a oddałbyś głos w ciemno,dowiedz się o nim więcej to ci przejdzie ochota,a ostrowieckiego betonu nie ruszysz bo musiałbyś wszystko rozwalić a to niemożliwe,więc nie bujaj głową w chmurach tylko stąpaj po ziemi
Dałem przykład człowieka którego obserwuję poczynania od pewnego czasu w tamtym regionie,a interesuje mnie to ze względów osobistych.Wpisz w google nazwisko i imię i poczytaj na temat jego stowarzyszenia.Dałem przykład młodego człowieka,który jest przyszłością dla tamtych stron i nadzieją,że coś można zmienić.Każdy beton kiedyś się rozpadnie jeżeli my nie będziemy go pielęgnować ale kruszyć.
beton pana J.SZ. był nie do ruszenia a jednak upadł. Teraz też tak może być.
jesteś w wielkim błędzie - beton trzyma się doskonale
Beton to nasze społeczeństwo, które mimo, że narzeka wciąż wybiera tych samych rządzących
a kogo wybierzesz?tego którego nie znasz?wybierzesz zastępce lub kogoś następnego w kolejce to jedno i to samo tylko w innym garniturku i tyle w temacie,nikogo obcego nie dopuszczą i musi być swój a nie inny bo kumpel kumplowi pomoże zawsze,dziś ja tobie a jutro ty mi i gitara gra,przykładów w o-cu jest kilka,najpierw w spółce potem w um jakieś dziwne stanowisko a potem na dyrektora jak przyszła odpowiednia chwila to hyc na wyższy stołek
Wybory za dwa lata, a czy ci potencjalni kandydaci robią coś dla naszego miasta teraz? Czy dopiero obudzą się chwilę przed 2014 rokiem? Co można powiedzieć o działaniach samorządowców w naszym mieście obecnie?
Popieram, jacy wyborcy taki prezydent
dziś w Ostrowieckiej w wydaniu e-GO czytałem wypowiedź starszego Cechu Rzemieślników i Przedsiębiorców w Ostrowcu Świętokrzyskim, jestem przekonany że byłby to właściwy człowiek na Prezydenta Miasta Ostrowca kadencji 2014-2018. Uczciwy i żetelny Ostrowczanin
może i rzetelny ale bardzo młody, już są młode wilki.
za młody na prezydenta niedoświadczenie nie jest wskazane w tej dziedzinie
może i młody ale skuteczny i z sukcesami prowadzi swoją firmę, a to mogłoby mieć duże znaczenie w zarządzaniu miastem