A ci zarabiają kokosy będą tych biedaków jeszcze bardziej gnoić np, kontenerami.
Kandydaci na prezydenta miasta obudźcie się zacznijcie coś robić dla ludzi. Chyba że to miasto skazujecie z góry na wymarcie i skansen w najbliższej przyszłości.
obudzą się ale dopiero w 2014 roku, teraz należy się skupic na obecnie nam panującym Prezydencie Wilczyńskim, trzeba szukać i wytykac błędy, za sukcesy chwalić i wytykać ale że za mało zrobił, mozna by było więcej - o prostu nie stara się.
Ja zacznę:
Wykonywanie inwestycji które dla zwykłego podatnika deneruja wyłącznie koszty i nie są zyskowne, Mamy pierwszy efekt tego podwyższenie podatków od nieruchomości o wskaźnik inflacji (chyba 4%) a kielce podnosza tylko 1%,
A ostrowieccy przedsiębiorcy apelowali o zamrożenie i ich głos wogóle nie został wysłuchany, jak grochem o ściane.
Przejdzie do historii jako król co zastał miasto murowane a pozostawi drewniane/baraki/.
podoba mi się to stwierdzenie Króla Prezia Pierwszego Jaromira Wilkiego "Przejdzie do historii jako król co zastał miasto murowane a pozostawi drewniane/baraki/."
Nie biedaków tylko cwaniaków - emeryci najpierw opłacają wszystkie należności, nie tak jak kombinatorzy.
były komendant Policji-BRODA!!!!
dlaczego wybieracie osoby będące na emeryturze lub takie, które powinny być na emeryturze,już przepracowali swoje i mieli swój czas,potrzeba zmian
Dlaczego wybieracie kogoś kto swój głos oddał na obecnego prezydenta i apelował aby na niego głosować.Broda spalony nie ma szans.
Tak było kilku Panów którzy zawarli porozumienie w drugiej turze i Panowie Ci nic nowego nie wniosą w naszym mieście oprócz zagwarantowania sobie i znajomym miejsc pracy na następne 4 lata.Nazwiska podpowiemy bliżej wyborów.
jaki z tego wniosek, musi postawić na kogoś nowego nie skażonego tymi układami
Nie z rozdawnictwa nic nie będzie. Zacznie dobrze rządzić i stwarzać ludziom możliwości. Dalej sami sobie poradzą.Potrzebny dobry gospodarz i organizator.
Popieram. Musimy poszukać i wypromować takiego kandydata.
najpierw musiałby komuś zabrać.
Ja wprowadziłbym podatek katastralny, i pogoniłbym rzeczoznawców tak żeby zawyżali wartości nieruchomości o 300%. byłoby to jakieś 30 razy więcej podatku niż obecnie w kasie miasta. Toż to można by rozdawać,
"I zlote dukaty, mieszkania i samochody biedulkom rozdawać."