Witam,
Nie wiem czy zdajemy sobie sprawę ze zbliżających się wyborów prezydenckich w naszym mieście tj. 2014 rok.
Czy widszicie kompetentego kandydata na to stanowisko bo wydaje mi się, że już pora ratować nasze miasto.
Myślę,że ja jestem idealnym kandydatem na prezydenta miasta.
Ja jestem idealnym kandydatem, umiem nic nie robic i lubie brac za to kase.
powinnismy zrobić ranking:
1. Góczyński - PSL
2. Kuszewski - TOS
3. Składanowski - TOS
4. Kuba - TOS
5. Mich - PO
6. Górniak - PO
7. Siporski - PO
8. Radlak - PO
9. Broda -???
10. Kaszuba - PIS
11. Duda - PIS
12. Wilczyński - ????
13. Czarny koń - ?????
udanej zabawy w typowniu życzę
Jerzy Murzyn - jaK juz ukradliśmy drużynę piłki kopanej z Bodzechowa to ukradnijmy im jeszcze wójta :-]
Problem w tym ze tego miasta nie da sie juz uratowac. Milosciwie panujcy obecny prezydent znakomicie wygania z tego miasta uczciwych ludzi a zostawia swoich.
To może trybun ludowy Zbigniew Choroszyński? Niby z Kunowa, ale zawsze można mu ostrowiecki paszport załatwić. Na administracyjnych kruczkach zna się jak mało kto, doświadczenie ma spore w walce z urzędasami różnego pokroju, a ludziom pomaga nie patrząc na zysk. No i talent do PR-u posiada, a na takim stanowisku w końcu to rzecz niepośrednia ... Bo na te oklepane ostrowieckie gęby to już szkoda patrzeć.
ZATRUDNIĘ TROLLA - CZYLI JAK MANIPULATORZY ZATRUWAJĄ ŻYCIE NORMALNYM INTERNAUTOM:
~ZATRUDNIĘ TROLLA - CZYLI JAK MANIPULATORZY ZATRUWAJĄ ŻYCIE NORMALNYM INTERNAUTOM Użytkownik anonimowy
Fala nienawiści, która wylewa się z internetu ma charakter dobrze zorganizowanej działalności biznesowej. Szkalowanie osób publicznych w sieci nie do końca jest spontaniczne - informuje "Polska". Wszystkie partie bez wyjątków zlecają zewnętrznym firmom komentowanie artykułów na portalach i ... rozwiń całośćwitrynach gazet. Eksperci szacują, że na ubliżanie i wyzywanie konkurentów w internecie partie wydają nawet kilkadziesiąt tysięcy zł miesięcznie. Za komentarz w zależności od długości płacą od 30 gr do 2 zł. Pieniądz w branży jest tak dobry, że wchodzą do niej zwykli amatorzy, którzy zakładają jednoosobowe firmy i oferują swoje usługi w sieci - dodaje dziennik.
Rekordziści są w stanie zarobić miesięcznie ponad 5 tys. zł. Politycy zaprzeczają, że korzystają z usług takich firm, jednak oceniając ataki na swoje ugrupowanie, oskarżają przeciwników o zorganizowaną działalność. Oprócz wynajętych firm obrażaniem konkurentów w internecie zajmują się - już bez wynagrodzenia - także sami członkowie partii.
Zgodnie z Zasadami Forum każdy post będący odpowiedzią na post wyłączony z wyświetlania, jest także wyłączany z wyświetlania. Nie oznacza to, że post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Jeżeli jesteś autorem tego posta - prosimy, zwracaj uwagę, na jakie posty odpowiadasz i odpowiadaj na posty, które są zgodne z Zasadami Forum. Prosimy Cię o to dlatego, że chcemy wraz z Tobą i innymi Forumowiczami utrzymywać pozytywną atmosferę na Forum.
a ja tam lubię obecnie nam panujacego Prezydenta Wilczyńskiego , zmiany sa nam nie potrzebne i nie wskazane. Jest on na tyle przewidywalny, że gorszego juz nam nie trza. Ja głosuję na niego
dziś w Ostrowieckiej w wydaniu e-GO czytałem wypowiedź starszego Cechu Rzemieślników i Przedsiębiorców w Ostrowcu Świętokrzyskim, jestem przekonany że byłby to właściwy człowiek na Prezydenta Miasta Ostrowca kadencji 2014-2018. Uczciwy i żetelny Ostrowczanin
Przecież to" POpapraniec"
Ja myślę że "wybory" "rozegrają" się między Górczyńskim i Kubą. Zależy na kogo postawi Wielki Cień tych panów.
mam nadzieje, ze nasze spoleczenstwo jest na tyle madre, ze zadnego z dotychczasowej kliki nie wybierze, co wtedy, jak nie bd miedzy im wybierac. oby pojawila sie jakas swierza krew