he he he, szkoda twojego głosu ale to twój problem i nie przeginaj z tą lokalnością
Na dzień dzisiejszy tylko Prawo i Sprawiedliwość może zadbać o interes Polski i Polaków.
Na niego niech głosują PSL-owcy w Opatowie. W Ostrowcu tylko Kryj i Sołtyka !
Żadnego głosowania na listy PISu jeśli chcemy aby cokolwiek w województwie zmieniało się na lepsze. Ta ekipa tego nie gwarantuje
A kto jeśli nie PiS to gwarantuje? PO, PSL czy SLD? Tylko PiS da mocny impuls rozwojowy dla województwa i dla Ostrowca.
Ja na J.Grabowskiego operatywny i konkretny człowiek.
Dworzec w Opatowie i płoty oblepione wizerunkiem p.Kryja a p.Grabowski Józej ma dwie twarze na jednym plakacie,patrzy gość z lewa i prawa.
tak jest, ludzie z Ostrowca są najpewniejsi, żaden skoczek czy inny uzdrowiciel
Im silniejsza będzie reprezentacja do Rady Sejmiku Wojewódzkiego z Ostrowca, tym większe profity dla miasta. Najmocniejszy kandydat to oczywiście obecny wiceminister gospodarki Arkadiusz Bąk. Będzie mógł wspierać swoje miasto podwójnie. Jest niezwykle zdolny, ma doskonałą orientację w przestrzeni polityczno-gospodarczej, zarówno w wymiarze krajowym jak i lokalnym. Zawsze w wywiadach podkreśla, że Ostrowiec Św. jest jego miastem i czuje się współodpowiedzialnym za jego funkcjonowanie. Do tej pory mnie nie zawiódł w swoich działaniach. Mam do niego zaufanie i wierzę, że to dobry wybór. Zagłosuję na Arka Bąka.
szkoda głosu on i tak zrezygnowałby z mandatu, ale masz rację że trzrba głosować na Ostrowiaków, tylko Kryj i Sołtyka