Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Kandydaci do sejmiku

Ilość postów: 86 | Odsłon: 9028 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Kandydaci do sejmiku”.
          • Odp.: Kandydaci do sejmiku

każdy może głosować na kogo chce, warto się przyjrzeć listom i postawić na ludzi aktywnych i kreatywnych, nie na osoby które startują z nominacji partyjnej lub chęci złapania stołka i którzy "nie istnieli" dotychczas w przestrzeni społeczno-politycznej naszego miasta i z pewnością jeżeli zostaną wybrani, też o nas zapomną

Gość_gościu
            Zgłoś
            Odpowiedz

i wygrał zdecydowanie PIS

Gość_ela
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 65

Odp.: Kandydaci do sejmiku

Ludzie! Nie słuchajcie obietnic "spadochroniarzy" z innych miast. Głosować trzeba na ostrowiaka, który tu mieszka i tu pracuje, który wykazał się już

w działaniach na rzecz Ostrowca.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Oczywiście że tak i nie wygłupiajcie się głosując na kogoś innego nie z Ostrowca.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Sołtyka PiS zgadzam się w 100% z wszystkimi wcześniejszymi postami na temat tego Pana!!!!!!!!! Gość gada z ludźmi i jest dla ludzi !!! dla wszystkich bez wyjątku sama sie przekonałam jako osoba prowadząca własny biznes, że pomaga wszystkim kto o tą pomoc się zwraca ! Tak jak ktoś pisał wcześniej Kryj PiS również bardzo w porządku człowiek ! Byle nie Wilczyński --- z jednego stołka na drugi

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 69

Kryj i Sołtyka - rodowici ostrowiacy na liście PIS. Porządni ludzie, pomocni i otwarci. Znani na mieście z tego co robią. Razem mogą dla Ostrowca dużo zdziałać. Nie oszukujmy się - przy obecnym układzie sił w województwie (dobry wynik wyborczy PiS i układ z W. Lubawskim i resztą formacji prawicowych) jedynie PiS daje realne szanse, żeby cokolwiek ugrać dla Ostrowca. Ostrowieccy POwcy, SLDowcy czy PSLowcy już przez lata pokazali, jak obchodziło ich nasze miasto na szczeblu wojewódzkim. Tylko PiS,

Gość_kalamala
                Zgłoś
                Odpowiedz

stawiajmy na ludzi od nas , związanych z Ostrowcem. Kryj, Sołtyka,, a nie niewiadomo skąd, gdzie na stałe mieszkają.tych znamy i na nich postawmy aby w końcu poszły z województwa pieniądze na Ostrowiec!!!

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 72

masz rację nie widzę innych których bym mogła poprzeć

Gość_teresa
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 70

Witczak Piotr z PSl-u

ma najlepszy program ze wszystkich.

Gość_gf
      Zgłoś
      Odpowiedz

A gdzie ten program można znaleźć gościu z 09:21, nic nie słyszałem o nim. Natomiast dużo dobrego słyszałem i osobiście doświadczyłem niejednej merytorycznej rozmowy z Arkiem Bąkiem i na niego na pewno zagłosuję. PSL to nie moja bajka, ale ten człowiek jak najbardziej - niezależnie w jakiej partii byłby. On reprezentuje duży potencjał i nadzieje na zmiany.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Bąk jest mądry facet, ale mieszka w Warszawie. Dlatego to nie dobry kandydat do Ostrowca. ISowcy oblegja wszystkie wąki, chyba mają dyźurnych, którzy czuwają i odpowiadają.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 77

Ja zaglosuje na Antoniego Karkowskiego z Platformy.

Gość_L.R.
      Zgłoś
      Odpowiedz

Oddajcie głos na Pana Wardę -dyrektora LO nr. 3 . Lubi młodzież i jest razem z nią . Pozdrawiam

Gość_eda77
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 79

Ja głosuję na Panią Wiolettę Tokarską - Ołownię z KNP. Jest z Ostrowca, bardzo przyjemna kobieta, wykłada ekonomię w kielcach i zna się na rzeczy. Stawia na zatrzymanie młodych ludzi w województwie, i za samo to ma mój głos :)

https://www.facebook.com/pages/Wioletta-Tokarska-O%C5%82ownia/1499599833660297?fref=ts

Gość_Maciek
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ja zagłosuję na Pana Bąka. Jest wiceministrem, będzie mógł jakiś inwestorów sprowadzić do tego miasta. Wydaje mi się, że to uczciwy człowiek i lokalny patriota.

Gość_gość_35
          Zgłoś
          Odpowiedz

A czy to nie przypadkiem czlowiek baltowski , bo jego bilbordy wisza w tamtych okolicach.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
13 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę