każdy może głosować na kogo chce, warto się przyjrzeć listom i postawić na ludzi aktywnych i kreatywnych, nie na osoby które startują z nominacji partyjnej lub chęci złapania stołka i którzy "nie istnieli" dotychczas w przestrzeni społeczno-politycznej naszego miasta i z pewnością jeżeli zostaną wybrani, też o nas zapomną
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20141011/WYBORYSAMORZADOWESWI/141019668
Ludzie! Nie słuchajcie obietnic "spadochroniarzy" z innych miast. Głosować trzeba na ostrowiaka, który tu mieszka i tu pracuje, który wykazał się już
w działaniach na rzecz Ostrowca.
Oczywiście że tak i nie wygłupiajcie się głosując na kogoś innego nie z Ostrowca.
Sołtyka PiS zgadzam się w 100% z wszystkimi wcześniejszymi postami na temat tego Pana!!!!!!!!! Gość gada z ludźmi i jest dla ludzi !!! dla wszystkich bez wyjątku sama sie przekonałam jako osoba prowadząca własny biznes, że pomaga wszystkim kto o tą pomoc się zwraca ! Tak jak ktoś pisał wcześniej Kryj PiS również bardzo w porządku człowiek ! Byle nie Wilczyński --- z jednego stołka na drugi
Kryj i Sołtyka - rodowici ostrowiacy na liście PIS. Porządni ludzie, pomocni i otwarci. Znani na mieście z tego co robią. Razem mogą dla Ostrowca dużo zdziałać. Nie oszukujmy się - przy obecnym układzie sił w województwie (dobry wynik wyborczy PiS i układ z W. Lubawskim i resztą formacji prawicowych) jedynie PiS daje realne szanse, żeby cokolwiek ugrać dla Ostrowca. Ostrowieccy POwcy, SLDowcy czy PSLowcy już przez lata pokazali, jak obchodziło ich nasze miasto na szczeblu wojewódzkim. Tylko PiS,
stawiajmy na ludzi od nas , związanych z Ostrowcem. Kryj, Sołtyka,, a nie niewiadomo skąd, gdzie na stałe mieszkają.tych znamy i na nich postawmy aby w końcu poszły z województwa pieniądze na Ostrowiec!!!
masz rację nie widzę innych których bym mogła poprzeć
Witczak Piotr z PSl-u
ma najlepszy program ze wszystkich.
A gdzie ten program można znaleźć gościu z 09:21, nic nie słyszałem o nim. Natomiast dużo dobrego słyszałem i osobiście doświadczyłem niejednej merytorycznej rozmowy z Arkiem Bąkiem i na niego na pewno zagłosuję. PSL to nie moja bajka, ale ten człowiek jak najbardziej - niezależnie w jakiej partii byłby. On reprezentuje duży potencjał i nadzieje na zmiany.
Bąk jest mądry facet, ale mieszka w Warszawie. Dlatego to nie dobry kandydat do Ostrowca. ISowcy oblegja wszystkie wąki, chyba mają dyźurnych, którzy czuwają i odpowiadają.
Ja zaglosuje na Antoniego Karkowskiego z Platformy.
Oddajcie głos na Pana Wardę -dyrektora LO nr. 3 . Lubi młodzież i jest razem z nią . Pozdrawiam
Ja głosuję na Panią Wiolettę Tokarską - Ołownię z KNP. Jest z Ostrowca, bardzo przyjemna kobieta, wykłada ekonomię w kielcach i zna się na rzeczy. Stawia na zatrzymanie młodych ludzi w województwie, i za samo to ma mój głos :)
https://www.facebook.com/pages/Wioletta-Tokarska-O%C5%82ownia/1499599833660297?fref=ts
Ja zagłosuję na Pana Bąka. Jest wiceministrem, będzie mógł jakiś inwestorów sprowadzić do tego miasta. Wydaje mi się, że to uczciwy człowiek i lokalny patriota.
A czy to nie przypadkiem czlowiek baltowski , bo jego bilbordy wisza w tamtych okolicach.