byle nie Wilczyński, gorszego prezydenta nigdy nie było, mam nadzieję, że miasto wystawi mu za lata buty i totalnego braku kultury wobec innych odpowiednie świadectwo w tych wyborach
Uważam że Pan Józef Grabowski powinien zostać wybrany na RADNEGO do Sejmiku Wojewódzkiego dzięki niemu mamy szpital,który funkcjonuje i ze zmniejszającym się długiem (OCIEPLENIE SZPITALA I JEGO WYGLĄD ZMIANA C.O.to zasługa obecnego dyrektora)my wszyscy powinniśmy P.Dyrektorowi Józefowi Grabowskiemu podziękować.Powinien być doceniony to co zrobił i robi dla naszego miasta Ostrowca Św.dzięki Niemu szpital jest w naszym mieście i chorzy nie muszą być wywożeni do Starachowic,Skarżyska Kam.Opatowa czy Kielc.Gdyby nie Dyr. Grabowski POPRZEDNICZKA Pni G.Słowik gdyby była w dalszym ciągu dyrektorką, szpital by już NIE ISTNIAŁ W OSTROWCU ŚW. ZASTANÓWCIE SIĘ!!!!!
o szpitalu mówiono chyba na sesji Rady Powiatu, zdaje się o oddziale pediatrii i o kontrakcie na kardiologię
ja bd głosował na p.Bąka choć nieznam,nowy i młody takich nam trzeba
Wysoki funkcjonariusz PSL Taka postawa sama swiadczy za siebie .
tak z ciekawości to co dzieje się z byłą dyrektor szpitala?
Co Ty gościu_uuu bredzisz." Powinniśmy podziękować Grabowskiemu za to, że szpital jest w naszym mieście", a przepraszam Grabowski ten szpital stawiał?
To jest jakaś błazenada. Nie interesuje mnie, że gdyby Słowikowa ... to by .... ". Po to są władze samorządowe aby wybierać na stołki dyrektorów ludzi posiadających menadżerskie kompetencje, a nie pozycje partyjną. Ale jak w naszym mieście jest każdy wie. Oni zasiadają na stołkach i uczą się dopiero eksperymentując kosztem naszych publicznych pieniędzy i
naszych nerwów za świetne wynagrodzenie.
A potem taki gość_uuu wpada na genialny pomysł, że skoro jeszcze szpitala nie zaorali, to trzeba podziękować komu? No Grabowskiemu - a jakże!
Najwyższy czas na zmiany.
Koniec z zaawansowanymi emerytami na stanowiskach urzędniczych.
Zagłosuję oczywiście na inteligencję, mądrość i młodość -na Arka Bąka.
Zastanowię się jak mi powiesz gdzie kolesie umieścili panią Słowik?????????
a ja myślę że do sejmiku powinni iść ludzie z Ostrowca a nie z Warszawy. Stawiajmy na swoich: panów Kryja i Sołtykę.
a ja głosuję na Wilczyńskiego, teraz idzie nowe rozdanie środków unijnych i przynajmniej na tym się zna
Jest kierowniczką w PCPR.
własnie, kiedy był konkurs w PCPR na to stanowisko i ilu było kandydatów?
jakie wyniki prawyborów echa
coś im się nie zgadza, chyba nie weszli "faworyci"-etatowi radni i nie wiedzą jak to skomentować
Gdzie to PO ma uszy i oczy jak można wziąć na kandydata na radnego do województwa Jarosława Wilczynskiego jak ten pseudo prezydent miastem nie umial zarządzać to województwem bedzie umiał. Idąc tokiem myślenia członków PO to w nastepnych wyborach może Jarka do sejmu wystawia a znowu w następnych zostanie prezydentem Polski. Kompromitacja władz PO w województwie.