nie lubię "spadochroniarzy", którzy pojawiają się nie wiadomo skąd, tuż przed wyborami, obiecują cuda a po wyborach znikają w sinej dali
ale mieszka w warszawie
a gdzie był przed wyborami i gdzie będzie po wyborach, nie rozśmieszaj mnie, bo mam zajady
do sejmiku głosujmy na Polaków oczywiście .Ponieważ pojawiają się obywatele innego państwa to niedopuszczalne
po co głosować na kogos do sejmiku jak i tak maja zlikwidowac woj swietokrzyskie????
maria adamczyk dyrektorka banku żywnosci
Dobre, a co ona robi oprócz pracy w Banku Żywności, gdzie ją widać w sejmiku, śmieszne.....
Czy ta pani (Ołownia -Tokarska) jest żoną kandydata na prezydenta Ostrowca? Jeśli tak to dopiero by się działo.Małżeństwo polityków niczym Jan Maria Rokita i jego małżonka Nelli z Krakowa
KNP dr Wioletta Tokarska-Ołownia
Tylko sprawdzony kandydat PiS Andrzej Kryj. Na niego trzeba głosować, to uczciwy i sprawdzony kandydat, mający konkretne przygotowanie do pracy w samorządzie.
Na niego będę głosował, oraz wszyscy moi znajomi.
Andrzej Kryj to bardzo dobry kandydat. Warto na niego głosować. www.andrzejkryj.pl
Jacek Grygiel - Nowa Prawica
Ja z rodziną zagłosuję na Andrzeja Sołtykę, staruje z listy PIS
Ja tez głosuje na pana Soltyke z listy PiS. Mówicie ze trzeba głosować na osobę nowa ale taka której działania widać w Ostrowcu. Obserwuje dłuższy czas "karierę" p Soltyki ciagle jest go widać zrobił bardzo dużo dla Ostroweckiego Targowiska a zwłaszcza dla osób handlujących. Moim zdaniem jest to przedwszystkim osoba ktora wie czego chce . Założył rownież stowarzyszenie ostrowieckich handlowców wspiera prywatnych małych przedsiębiorców jest to dla mnie bardzo ważne bo sam prowadzę dzialanosc.
to prawda, jak władza chciała wprowadzić podatek od psów, to Sołtyka też
protestował przeciwko temu pomysłowi i póki co podatku nie ma, lubie gościa,też ma mój głos