Dla mnie tez jedynym kandydatem na radnego z 25-lecia jest Karol Wójcik
Nareszcie pan Kunat nie startuje!!!!
widziałem plakat w Denkowie kandydata PiS, nazwisko nie zapamiętałem ale nic o Nim nie wiem. Czy ktoś zna tego pana ?
To chyba Matusz Czeremcha, tam mieszka, bardzo uczynny i uczciwy gość. Grałem z nim w piłkę i trochę biegaliśmy.
Z tego co mi wiadomo pracował w Urzędzie Marszałkowskim i Urzędzie Miasta. Teraz pracuje gdzieś na terenie Celsy w dziale ekonomicznym.
Nie mój rejon, szkoda.
Za to mój jak najbardziej tak. I dlatego zagłosuję na kandydakę PO :)
dziękuję za informację o p. Czeremcha, może i jest ciekawym kandydatem ale mało znanym.
To Pan Czeremcha pomugł mi znaleść prace, a już nie miałem nadziei. Fajnie że kandyduje. Zagłosuje na niego, bo takich ludzi nam trzeba w urzędach.
Potwierdzam, Mateusz bardzo mądry, uczciwy i pomocny gość. Śmiało można głosować jeśli ktoś jest z jego rewiru.
WYSTARCZY NA TE OSOBY NIE GŁOSOWAĆ:
1. Binensztok Ryszard - Okręg Wyborczy Nr 4
2. Buszkiewicz Barbara - Okręg Wyborczy Nr 4
3. Choinka Stanisław - Okręg Wyborczy Nr 1
4. Cudzik Barbara - Okręg Wyborczy Nr 1
5. Duda Zbigniew - Okręg Wyborczy Nr 1
6. Helicka Elżbieta - Okręg Wyborczy Nr 2
7. Kacuga Waldemar - Okręg Wyborczy Nr 4
8. Kaszuba Dariusz - Okręg Wyborczy Nr 1
9. Kotasiak Janusz Wojciech - Okręg Wyborczy Nr 2
10. Krysa-Kowal Małgorzata - Okręg Wyborczy Nr 3
11. Kunat Jan Edward - Okręg Wyborczy Nr 4
12. Kuszewski Maciej - Okręg Wyborczy Nr 3
13. Lesiak Wojciech - Okręg Wyborczy Nr 2
14. Martynowski Robert - Okręg Wyborczy Nr 3
15. Mazur Wojciech - Okręg Wyborczy Nr 3 - rezygnacja z mandatu z dniem 16 lipca 2014 r.
16. Moskalewicz Zbigniew - Okręg Wyborczy Nr 1
17. Mrugała Piotr - Okręg Wyborczy Nr 3
18. Rożnowski Henryk - Okręg Wyborczy Nr 1
19. Sajda Włodzimierz - Okręg Wyborczy Nr 4
20. Sławek Halina - Okręg Wyborczy Nr 2
21. Słowik Cezary - Okręg Wyborczy Nr 2
21. Sulik Stanisław - Okręg Wyborczy Nr 3
22. Wierzbiński Dariusz - Okręg Wyborczy Nr 2
BĘDĄ ZMIANY NA LEPSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na os. Ogrody zaglosuje na organizatora turnieju ogrody reaktywacja Emil Banasik.
Wreszcie objawiła się osoba, która wyciągnęła na światło dzienne aferę w ZUM. W dzisiejszej Ostrowieckiej jest wywiad. Startuje do Rady Powiatu.
przyzwoity Czeremcha ma duże szanse, a miałby jeszcze większe gdyby był na zabawie. Kisielowa wygra z Majową.
A ja myślę, że istotą nie jest bywanie na zabawach - bo to tylko marketing - a rzetelna praca dla miejscowej społeczności.
Pani Majowa niech sie zajmie w tym wieku - z całym szacunkiem - domem i ogródkiem.
Podobno na dniu seniora w szkole w Denkowie był niezły melanż, wody było w bród
jak Kisielowa zabiera głos na sesji wszyscy inni radni się śmieją z mądrości radnej i składnych wypowiedzi. I choć z Platformy dziękowała na sesji panu Górczyńskiemu.