chyba powinien się nazywać chorągiewka po takim transferze politycznym
Osiedle 25-lecia głosuje na Karola Wójcika z PiS
a gdzie startuje pani Borkowska ?
gosc z 08:46-PO,okreg 2.
Przyjrzałem się kandydatom z mojego Osiedla tj.XXV-lecia
Okręg nr 8 – osiedle XXV-lecia
Karol Wójcik (PiS),
Aron Pietruszka (KWW Jarosława Górczyńskiego),
Krzysztof Hapczyn (TOS),
Sylwester Ozga (KWW Lewica Ostrowiecka),
Grzegorz Gałązkiewicz (Polska Patriotyczna),
To naprawdę jedyną osobą godną polecenia jest -Karol Wójcik .
Dlaczego proponuje jego osobe: jest po prostu młodym człowiekiem lat27- bez naleciałości walki ze wszystkimi co inaczej myślą niż on, znanym społecznikiem wśród mieszkańców ,szczególnie udziela się dla dobra demokracji,społeczeństwa Obywatelskiego,tworzy społeczność lokalną opartą na wartościach patriotycznych,
Właśnie młodość jest jego atutem do dania mu szansy reprezentowania Nas jako radnego mojego osiedla XXV-lecia.
jedyny kandydat do Krzysztof Hapczyn z TOSu a Wójcik sorry ale jego styl wypowiedzi pasuje jedynie do kościoła :)
TOS to organizacja przestępcza!!
Jeżeli ktoś wie, co ma wspólnego p. Hapczyn z osiedlem XXV lecia, to niech się tu wypowie. Ja tego pana kojaże z inną dzielnicą - Denkowem. (??????????????????????)
Opisz dokładnie co zrobił w cytowanym temacie: "szczególnie udziela się dla dobra demokracji,społeczeństwa Obywatelskiego,tworzy społeczność lokalną opartą na wartościach patriotycznych"???
Jak opiszesz, zagłosuję i sam go będę polecał.
Bo dla mnie bez faktów to mowa - trawa.
Dużo jest fajnych, wykształconych kandydatów. Podejście do ludzi jest bardzo ważne i umiejętność komunikowania się. Trzeba zagłosować na wartościowe osoby.
Tak,tak tylko na wartościowe,których ludzie darzą szacunkiem.a nie na....jakiegoś antyspołecznego dla siebie.
Wykluczony, ten cytat z samego siebie powinieneś sobie powiesić nad łóżkiem
"bez naleciałości walki ze wszystkimi co inaczej myślą niż on"
nie widzę nigdzie pana Kunata.
Już mu wystarczy, nie kandyduje
szkoda, bo pogodził by skłócone kandydatki.
skłócone kandydatki z Denkowa to może pogodzić Mateusz Czeremcha
są cztery kandydatki:p.Dziewięcka, p. Maj, p. Buszkiewicz, p. Podgórska-to które z nich są skłócone? A chyba lepszym adwokatem będzie p. Choinka, choć bez uprawnień!