Czyli jakby nie było biednych, to co by ta pani robiła?
To wstyd, że każdy się na biednych powołuje. Biedy być nie powinno, powinno się ją zlikwidować.
Dlaczego w okręgu 23 nie zamieściłeś Krystyny Dziewięckiej, przecież jest kandydatem z własnego komitetu wyborczego?
z PSL-u nie ma nikogo.
figurkę odnowił powiat przy remoncie drogi.
Okręg nr 19 – osiedla Henryków/Piaski I
Paweł Nalewaj (PiS), grajek
dlaczego został usunięty z forum wątek o pani radnej z Denkowa Barbarze B?. Czyżby i tutaj trafiły jej macki? nieładnie . Komuś bardzo zależy na jej względach
popieram młodego i zdolnego kandydata okręg 11
W okręgi nr 3 ja widzę tylko konkretnego kandydata którym jest Sebastian Mazur, reszta jakoś mało się wykazująca.
jesli mowa o okregu nr 3 jaki Mazur kto to jest kto tak wstawia na listy a mieszkancy nic nie wiedza i nie znaja drugi kandydat pan ZAWADZKI przewodniczacy rady osiedlowej w czestocicach 4 lata minelo ko go tu widzjal i co zrobil dla ludzi i osiedla PO to paranoja
rekomendacja pana Sebastiana Mazura do okregu 3 Czestocice to tak wyglada jak dawniej przyjmowali do PZPRU brawo panie Sekretarzu za rekomendacje wedlug mnie awans do ZUMU zapewniony
Koszary głosują na Stasia Choinkę !!!
a lewicowy Denków na Wiesławę Maj. Nauczyciel wielu pokoleń, człowiek wielce wrażliwy i skromny. Głosujemy na Wiesławę Maj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zapomniałaś o Grażynie Borkowskiej ? też nauczyciel.
Borkowska dostała w nagrodę stanowisko dyrektorskie - starczy jej!
mało że posadę dyrektora dzięki pani radnej to jeszcze nagrodę prezydenta po roku urzędowania
Lewicowy Denków, czyli jakieś 3% mieszkańców?
Dzięki.
Ja zagłosuję na młodego, dobrze wychowanego z pasją pracy dla społeczności Denkowa Mateusza Czeremchę.