Cześć, a ja jestem mieszkańcem gminy Waśniów i zagłosuję na Panią Małgorzatę Brociek znaną osobą, która jest oponentem wójta, kobietą zdecydowaną i niebojażliwą z pazurem. życzę jej dużo oddanych głosów i Was mieszkańców Gmin Waśniów i Kunów też zachęcam do głosowania na jej osobę.
Ludzie wybierajcie ludzi z PIS do głosowania a nie PO już wam dało PO że musicie pracować do 67lat,wybierajcie z głową i mądrze
Aja będę głosować na ludzi którzy radnymi jeszcze nie byli.
Glosujcie na ludzi nowych moze oni wniosa cos nowego bo najwyzsza pora rozbic te mafie ostrowiecka , te uklady i układziki to obsadzanie stanowisk pracy swoimi .Panie Kalamaga idz Pan na emeryture juz chyba pan wszedzie rzadzil bez widocznych rezultatow a Pan Gorczynski ????? moze pora zajac sie wlasnym biznesem , Wybierajmy nowe twarze !!!!!!!!!!
Nie chcę bronić PO bo to partia ludzi z pod ciemnej gwiazdy ale PiS też nie miało pomysłu na poprawienie sytuacji emerytów więc po co na obywie partie głosować skoro nie mają pomysłu na rządzenie?
popieram twoją kandydaturę, ja chyba zagłosuję na RŚM
Zagłosuję na Wojtka Mazana, choć wolałbym aby on działał w Radzie Miasta.
Potrzebny jest ktoś wiedzący jak łatwo można zadbać o animację działań kulturotwórczych niemal bez dostępu do pieniędzy na ten cel - tylko poprzez zaangażowanie i wizję.
Człowiek zupełnie "nie z tej bajki" i pewnie nie na te czasy ... ale jeśli nie zadbamy o kulturę dziś, to być może w przyszłości nie będzie o co.
Postać niszowa w warunkach naszego miasta ale skupiająca wokół swoich inicjatyw bardzo skondensowane grono kulturowych aktywistów. Jest przedstawicielem pewnego środowiska ludzi, którym się jeszcze chce i będzie miał w tym środowisku realne wsparcie.
Jeśli będzie mógł decydować o jakimś strumieniu środków finansowych na cele związane z kulturą z pewnością nie zmarnuje ani złotówki.
pozdrawiam i popieram.
Popieram.
Poznałem Wojtka dzisiaj i przyznam, że ma Pan wielką racje jest on moim kontrkanydatem ze wspólnej liście, ale jeśli będzie takich ludzi więcej to mam nadzieję, że będą zmiany na lepsze. Ludzie młodzi z wizją zmian i nie spaleni systemem układów i kolesiostwa są wstanie przyczynic się do poprawy stanu tego miasta. Pozdrawiam i zastanówcie się na kogo głosowac. Jest wielu młodych i nowych, którzy chcą zmian ale nie mieli okazji się wykazac.
Popieram. Wiele i często czytamy o jego działalności oraz oglądamy w kablówce. Człowiek z inicjatywą i poświęca dużo czasu na prace społeczne na rzecz miasta. Pewnie wiele osób nie kojarzy, że wystawy organizowane na Rynku jak : Klasa robotnicza idzie do raju czy Historia Kolonii Robotniczej, to jego pomysł i wykonanie.W okresie wakacji cała grupa ze stowarzyszenia, którym on kieruje organizowała różne zabawy dla dzieci w wielu dzielnicach miasta.
A ja będę głosowała na p.Anetkę Mazur - fryzjerka , bardzo porządna kobieta.
pan wojtek Mazan to bufon i rb coś dla kultury, ale czy bd potrafił zrobić coś naprawdę pożytecznego, czyli coś tez dla ciała nie tylko dla ducha i to jeszcze nie wszystkich
Ja szukam kandydata z Ostrowca, wykształconego, w pracy niezależnego od władz miasta i powiatu, znającego prawo i ekonomię, który już coś zrobił dla lokalnej społeczności, który ma wiedzę i doświadczenie - przecież ma "radzić".
Jeden kandydat spełnia moje oczekiwania
Też takiego szukam więc bardzo proszę o nazwisko tego kandydata ,o ile będzie z mojego okręgu chętnie przemyślę i być może zagłosuję
a ja zagłosuję na tego, ktory szczerze powie, ze nie zrobi NIC. Wszyscy kłamią, ściemniają, obiecują. Jak ktoś szczerze powie, ze nie zrobi nic, to ma mój głos.
Obawiam się że będzie trudno, bo kandydatów namaszczają partie. A namaszczają tych najbardziej - jak to było? a już wiem "mierny, bierny, ale wierny".
c.d Aby przerwać wreszcie tę klikę zagłosuję po raz pierwszy na PIS. Jeśli otrzymają większość w Radzie będzie można zmieniać rzeczywistość. Jeśli tylko trzeba będzie iść na kompromis z inna partią, bo będą mieć za mało głosów niewiele się zmieni. Zwycięstwo musi być zdecydowane, aby przerwać ten obecny oligarchiczny układ.
do sejmiku i do powiatu /okręg 1 / mam takich niezależnych kandydatów odpowiadających wymaganiom spec z 17.23, natomiast do miasta nie znalazłem.