Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Odp.: Kandydaci 2014 do Rady Powiatu Ostrowieckiego

Cześć, a ja jestem mieszkańcem gminy Waśniów i zagłosuję na Panią Małgorzatę Brociek znaną osobą, która jest oponentem wójta, kobietą zdecydowaną i niebojażliwą z pazurem. życzę jej dużo oddanych głosów i Was mieszkańców Gmin Waśniów i Kunów też zachęcam do głosowania na jej osobę.

Gość_gość Marek
                Zgłoś
                Odpowiedz
                • Odp.: Kandydaci 2014 do Rady Powiatu Ostrowieckiego

Ludzie wybierajcie ludzi z PIS do głosowania a nie PO już wam dało PO że musicie pracować do 67lat,wybierajcie z głową i mądrze

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Aja będę głosować na ludzi którzy radnymi jeszcze nie byli.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Glosujcie na ludzi nowych moze oni wniosa cos nowego bo najwyzsza pora rozbic te mafie ostrowiecka , te uklady i układziki to obsadzanie stanowisk pracy swoimi .Panie Kalamaga idz Pan na emeryture juz chyba pan wszedzie rzadzil bez widocznych rezultatow a Pan Gorczynski ????? moze pora zajac sie wlasnym biznesem , Wybierajmy nowe twarze !!!!!!!!!!

Gość_obywatel
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Nie chcę bronić PO bo to partia ludzi z pod ciemnej gwiazdy ale PiS też nie miało pomysłu na poprawienie sytuacji emerytów więc po co na obywie partie głosować skoro nie mają pomysłu na rządzenie?

Gość_var
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

popieram twoją kandydaturę, ja chyba zagłosuję na RŚM

Gość_iza
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Zagłosuję na Wojtka Mazana, choć wolałbym aby on działał w Radzie Miasta.

Potrzebny jest ktoś wiedzący jak łatwo można zadbać o animację działań kulturotwórczych niemal bez dostępu do pieniędzy na ten cel - tylko poprzez zaangażowanie i wizję.

Człowiek zupełnie "nie z tej bajki" i pewnie nie na te czasy ... ale jeśli nie zadbamy o kulturę dziś, to być może w przyszłości nie będzie o co.

Postać niszowa w warunkach naszego miasta ale skupiająca wokół swoich inicjatyw bardzo skondensowane grono kulturowych aktywistów. Jest przedstawicielem pewnego środowiska ludzi, którym się jeszcze chce i będzie miał w tym środowisku realne wsparcie.

Jeśli będzie mógł decydować o jakimś strumieniu środków finansowych na cele związane z kulturą z pewnością nie zmarnuje ani złotówki.

pozdrawiam i popieram.

Gość_Wojtek_68
      Zgłoś
      Odpowiedz

Popieram.

Poznałem Wojtka dzisiaj i przyznam, że ma Pan wielką racje jest on moim kontrkanydatem ze wspólnej liście, ale jeśli będzie takich ludzi więcej to mam nadzieję, że będą zmiany na lepsze. Ludzie młodzi z wizją zmian i nie spaleni systemem układów i kolesiostwa są wstanie przyczynic się do poprawy stanu tego miasta. Pozdrawiam i zastanówcie się na kogo głosowac. Jest wielu młodych i nowych, którzy chcą zmian ale nie mieli okazji się wykazac.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Popieram. Wiele i często czytamy o jego działalności oraz oglądamy w kablówce. Człowiek z inicjatywą i poświęca dużo czasu na prace społeczne na rzecz miasta. Pewnie wiele osób nie kojarzy, że wystawy organizowane na Rynku jak : Klasa robotnicza idzie do raju czy Historia Kolonii Robotniczej, to jego pomysł i wykonanie.W okresie wakacji cała grupa ze stowarzyszenia, którym on kieruje organizowała różne zabawy dla dzieci w wielu dzielnicach miasta.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A ja będę głosowała na p.Anetkę Mazur - fryzjerka , bardzo porządna kobieta.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

pan wojtek Mazan to bufon i rb coś dla kultury, ale czy bd potrafił zrobić coś naprawdę pożytecznego, czyli coś tez dla ciała nie tylko dla ducha i to jeszcze nie wszystkich

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

Ja szukam kandydata z Ostrowca, wykształconego, w pracy niezależnego od władz miasta i powiatu, znającego prawo i ekonomię, który już coś zrobił dla lokalnej społeczności, który ma wiedzę i doświadczenie - przecież ma "radzić".

Jeden kandydat spełnia moje oczekiwania

Gość_spec
      Zgłoś
      Odpowiedz

Też takiego szukam więc bardzo proszę o nazwisko tego kandydata ,o ile będzie z mojego okręgu chętnie przemyślę i być może zagłosuję

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

a ja zagłosuję na tego, ktory szczerze powie, ze nie zrobi NIC. Wszyscy kłamią, ściemniają, obiecują. Jak ktoś szczerze powie, ze nie zrobi nic, to ma mój głos.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

Obawiam się że będzie trudno, bo kandydatów namaszczają partie. A namaszczają tych najbardziej - jak to było? a już wiem "mierny, bierny, ale wierny".

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

c.d Aby przerwać wreszcie tę klikę zagłosuję po raz pierwszy na PIS. Jeśli otrzymają większość w Radzie będzie można zmieniać rzeczywistość. Jeśli tylko trzeba będzie iść na kompromis z inna partią, bo będą mieć za mało głosów niewiele się zmieni. Zwycięstwo musi być zdecydowane, aby przerwać ten obecny oligarchiczny układ.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

do sejmiku i do powiatu /okręg 1 / mam takich niezależnych kandydatów odpowiadających wymaganiom spec z 17.23, natomiast do miasta nie znalazłem.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę