A kto sprzedał nie pytasz - bo wiesz....,powiem kto kupił, jak zapłacisz za odpowiedź,wiedza kosztuje, jeśli wiesz o tym ?
Już nie trzeba - zapłacone, jak w ich zwyczaju, bez faktury i pod stołem.
Pozostało oddać resztę...
A kto sprzedał nie pytasz - bo wiesz....,powiem kto kupił, jak zapłacisz za odpowiedź,wiedza kosztuje, jeśli wiesz o tym ?
"Chitrus" nie chce zapłacić,a chce wiedzieć za darmo -
a "za darmo" umarło... :-)
anty ciekawski na jaki temat ty w ogóle gadasz?????
sprzedana cała. dentystka wyprowadza się do siostry do rzeszowa
Przypomniało mi się, że ten wątek gdzieś tu był :)
Jakoś się dentystka nie zbiera. Oglądaliśmy mieszkanie na parterze. Wszystko pasuje z jednym ale kto będzie sąsiadem powyżej :) Tam jest z tyłu podwórko, ogród, garaże i komórki do rozebrania. Jakby ktoś normalny to kupił to można to fajnie zrobić. MY się wstrzymalismy, ale może ktoś z was wie kto kupił powyższe mieszkania.
byłam tam kiedys ze znajoma z zębem. matko świeta! ale muzeum. przenioslam sie doslownie w czasie ha ha
Ech.....Z Iłżecką 42 związane są najpiękniejsze lata mojego dzieciństwa. Podwórko,wielki ogród Państwa Brylewskich, w którym wolno mi było się bawić i przebywać, zabawa w "państwa-miasta" z innymi dzieciakami i nauka jazdy na rowerku BOBO wokół podwórka...a w komórce dziadek hodował króliki. Było pięknie, beztrosko i cudownie. Gdybym wygrała w toto-lotka, to kupiłabym ten dom albo dawne mieszkanie mojej babci.Kasy jednak nie mam i pozostają mi wspomnienia a gdy przechodzę obok kamienicy i "figury"jest mi nostalgicznie. Ta kamienica ma klimat i historię napisaną przez właścicieli i ludzi, którzy tam mieszkali.
Podobno Cukierski
Jak p.Cukierski to z pewnościa doprowadzi do porządku. Te jego kamienice wszystkie są ładne.Poza tym on kupuje w dobrych miejscach kamienice. Ma już ze 4. W końcu to inwestycja, a na przeciw starostwa to też i lux lokalizacja. wynajmie i kasa mu spłynie jak rzeka do morza. Ma facet łeb na karku.
Kupno kamienic to specjalność żydów
17.03 dlaczego? Tą kamienicę z tego co wiem postawił senior rodu Brylewskich. A sama rodzina to bardzo porządni ludzie. Lekarze wszyscy.
Gościu z 16.57 ślicznie to opisałeś aż mi zapachniało moim dzieciństwem