Założe się,że to on sam to wkleił,bo ostatnio często się poleca tutaj.Lipne jakieś te foty.D* nie urywa :(
Otwierasz google, wpisujesz: "fotograf studniówka ostrowiec" lub "studniowka ostrowiec fotograf" i masz listę fotografów. Przeglądasz portfolia, wybierasz tego którego zdjęcia Ci odpowiadają i dzwonisz albo piszesz o ofertę - proste.
Co do Marcina Żaka, owszem czas oczekiwania na film jest dość długi ale tak jak już ktoś wcześniej wspomniał, podpisując umowę należy ustalić termin do kiedy kamerzysta ma oddać płyty inaczej nie zostanie mu zapłacona cała należność a wtedy gwarantuję, że wywiąże się z umowy i film będzie na czas. Sama z niecierpliwością czekałam na film, który dostaliśmy pod koniec marca a studniówka była 21 stycznia, także nie wydaje mi się, żeby to było aż tak długooo... Nie chcę tu reklamować pana Żaka, bo nie oglądałam studniówek wszystkich kamerzystów z Ostrowca, ale byłam w tym roku na dwóch studniówkach na których nagrywał właśnie on i montaż, cała obróbka jak zarówno podkład muzyczny oraz sam wygląd płyt (na pierwszej ja i partner a na drugiej cała klasa z parterami) bardzo mi się podobały. Miałam przyjemność zobaczyć studniówkę, którą nagrywali inni kamerzyści z naszego miasta i studniówki, które nagrywał Pan Marcin były najciekawsze. Dodam, że czołówkę mieliśmy gratis i wszystko wyszło bardzo fajnie:)
hmm gierczak czeka sie dlugo ale warto? nie ochodzi o czas oczekiwania(bo wiadomo ze duzo pracy), tylko ludzi sie szanuje i sie rozmawia normlanie a nie zwodzi i kreci.
Oglądałam studniówkę Pana Gierczaka z 2011 roku i powiem, że rewelacji nie ma, żadnych przeróbek, śmiesznych momentów itp, nie wiem jak jest teraz, więc nie mi to oceniac ;)
O p.Religa tak , fajny Pan z duszą artystyczną
Nie polecam pana Gierczaka. Zero porozumienia, utrudniony kontakt. Nie wykonuje tego czego sie oczekuje, bardzo małe umiejetności a programy z lat dziewięćdziesiątych... Porażka. Zero progresu. Dodatkowo panu Gierczakowi totalnie nie zależało na wykonywanej pracy - miał bardzo olewczy stosunek, brak własnej inicjatywy i pasji.
- wrażenia po otrzymaniu płyty studniówkowej.