Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy masz zaufanie do ostrowieckiego szpitala?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Kamerzysta na studniówkę

Ilość postów: 28 | Odsłon: 2701 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Odp.: Kamerzysta na studniówkę

Otwierasz google, wpisujesz: "fotograf studniówka ostrowiec" lub "studniowka ostrowiec fotograf" i masz listę fotografów. Przeglądasz portfolia, wybierasz tego którego zdjęcia Ci odpowiadają i dzwonisz albo piszesz o ofertę - proste.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Kamerzysta na studniówkę

Co do Marcina Żaka, owszem czas oczekiwania na film jest dość długi ale tak jak już ktoś wcześniej wspomniał, podpisując umowę należy ustalić termin do kiedy kamerzysta ma oddać płyty inaczej nie zostanie mu zapłacona cała należność a wtedy gwarantuję, że wywiąże się z umowy i film będzie na czas. Sama z niecierpliwością czekałam na film, który dostaliśmy pod koniec marca a studniówka była 21 stycznia, także nie wydaje mi się, żeby to było aż tak długooo... Nie chcę tu reklamować pana Żaka, bo nie oglądałam studniówek wszystkich kamerzystów z Ostrowca, ale byłam w tym roku na dwóch studniówkach na których nagrywał właśnie on i montaż, cała obróbka jak zarówno podkład muzyczny oraz sam wygląd płyt (na pierwszej ja i partner a na drugiej cała klasa z parterami) bardzo mi się podobały. Miałam przyjemność zobaczyć studniówkę, którą nagrywali inni kamerzyści z naszego miasta i studniówki, które nagrywał Pan Marcin były najciekawsze. Dodam, że czołówkę mieliśmy gratis i wszystko wyszło bardzo fajnie:)

Gość_Goska
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Odp.: Kamerzysta na studniówkę

hmm gierczak czeka sie dlugo ale warto? nie ochodzi o czas oczekiwania(bo wiadomo ze duzo pracy), tylko ludzi sie szanuje i sie rozmawia normlanie a nie zwodzi i kreci.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A ten Leszek Pietrzykowski ??? Nie polecacie?

Gość_ja
          Zgłoś
          Odpowiedz

Oglądałam studniówkę Pana Gierczaka z 2011 roku i powiem, że rewelacji nie ma, żadnych przeróbek, śmiesznych momentów itp, nie wiem jak jest teraz, więc nie mi to oceniac ;)

Gość_Kasia
            Zgłoś
            Odpowiedz

Polecam Pana Grzegorza Religę

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

O p.Religa tak , fajny Pan z duszą artystyczną

Gość_Tomasz
                Zgłoś
                Odpowiedz

Nie polecam pana Gierczaka. Zero porozumienia, utrudniony kontakt. Nie wykonuje tego czego sie oczekuje, bardzo małe umiejetności a programy z lat dziewięćdziesiątych... Porażka. Zero progresu. Dodatkowo panu Gierczakowi totalnie nie zależało na wykonywanej pracy - miał bardzo olewczy stosunek, brak własnej inicjatywy i pasji.

- wrażenia po otrzymaniu płyty studniówkowej.

Gość_absolwentka LO nr 3
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -