Witam, jaki jest dobry kamerzysta i fotograf ba studniowke ???
fotograf oczywiscie z firmy Arsa, a kamerzysta trudny wybor i tak cala szkole bedzie obslugiwala ta sama firma, ale koniecznie prosze sobie na umowie dopisac termin oczekiwania plyt !!!
Jest Lesiu Pietrzykowski z Rosoch .Siedzi w tym juz ładne lata i cały czas robi badziew .
Marcin Żak, (marcinzak.pl), polecam, byliśmy zadowoleni z klasą zarówno ze zdjęć jak i z filmu :)
Tylko Pstryki i kamerzysta Gierczak
nie zgadzam się z koleżanka Gosia odnosnie kamerzysty, dlugi czas oczekiwania bardzo dlugi... krecenie motanie..
Zwrócicie uwagę na jakość materiału bo wielu partaczy niestety jest… jak ktoś nie kręci w HD przynajmniej, to się nawet nie interesujcie takim delikwentem. Najlepiej wziąć płytę wrzucić na kino domowe, jakiś większy telewizor, i zobaczyć jak to wygląda. Koleżanka wzięła kamerzystę niby „tani a solidny” to chyba nawet era VHS nie była, normalnie dramat, jak by jakimś telefonem kręcić.. a chyba 1300 wziął.
proponuję sięgnąć do starego linka ze studniłówek 2012 i poczytać opinie już po wykonaniu i o fotografach i kamerzystach
czeka się długo,bo ma dużo zleceń( jak widać jest dobry), ale dla efektu warto.
O ile te opinie są wiarygodne, a nie pisane przez zawistnych i zazdrosnych ludzi.
http:// www. marisfoto. ostrowiec. pl/o%20mnie.html (złączcie link) polecam tego fotografa.super zdjęcia robi
Nie podobają mi się te zdjęcia .
jak można wogóle polecić takiego fotografa? za co? uzasadnienie prosimy!
nie rozumiem? Jak to za co? Każdy ma inny gust. Mi sie strasznie podobają tego Pana zdjęcia.