Dziadki,niedorozwoje i menele,to chodzą na wsiową okręgówe.
KSZO jutro wygra 3:1
[*]
Gazeta Ostrowiecka - 700 widzów, Echo Dnia -700 widzów, Gazeta Wyborcza- 700 widzów, Radio Kielce - 700 widzów. Dziękuję eks_grajku. Aha no i ja na tym meczu też byłem i gwarantuje ci że było również wielu młodych ludzi a także rodzin z dziećmi. A te pytania twoje mam nadzieję że zostaną rozwiązane raz na zawsze w przerwie zimowej i KSZO będzie żyło długo i szczęśliwie. Bez odbioru.
Jutro wszyscy do Papirzoka!!!
Obecnosc Obowiazkowa!!
Z ciekawości sprawdziłem czy Twoje słowa są wiarygodne:
Ostrowiecka - 700
Echo Dnia - 700
i to na tyle Twojej rzetelności,
Radio Kielce nie podało w ogóle frekwencji, a Wyborcza podała 600
Tak więc kłamiesz chłopcze.
Teraz zadaj sobie pytanie o rzetelność tych mediów, to te same media, które zapowiadały już w sierpniu rychłe przejęcie KSZO przez jakiś Izraelczyków i Anglików - i co z tego wyszło? Media te ewidentnie są "pro-SSA", natomiast ogólnopolski portal 90minut, który jest zdecydowanie obojętny wobec całej tej sytuacji w Ostrowcu oszacował frekwencje na poziomie 300 osób - a są to ludzie, którzy widzę dziesiątki stadionów tygodniowo i nie zależy im ani na sławieniu KSZO SSA, ani na jego dyskryminowaniu.
Więcej samodzielności w myśleniu życzę.
Dobra zamknąc papy . To jest okręgówka poki co . Zobaczymy za rok w 4 lidze . 11.11.11 r KSZO - Busko ! godz 12.00 !!
HAHAHAAH ludzie urwa czy wy naprawdę jesteście tak głupi na DARKA I PRZYJACIELE przychodzi max 600 osob z czego 200 osob uwaza sie za wielkich fanów piłki 200 to wilcy przyjaciele klubu a kolejne 200 idzie bo jest za darmo na SSA przychodzi ok 900 czasem więcej kibiców którzy ida bo to jest klub nie w 100 % rodzimy ale na pewno bliższy od bodzechowskiego klubu sportowego i jak widzę durne plakaty 1929 to zrywam je bo zal mi na to patrzeć to wielcy piłkarze z 1929 są nominowani do nagrody na 10 sportowców roku ahahhaha już wolę zagłosować na MĄKĘ czy nawet Donate niż np na Mazepę i Dynarka. TO tak jakby np Rasiaka do nagordy dla piłkarza roku nominować śmiech że ktoś z 6 ligi polskiej uważa się za sportowca(zawodowego) bo wiele osob nie grających nigdzie gra lepiej niż oni wszyscy. To samo nasz Jaruś wilczyński zabrał stypendia dla SSA lepiej dać panom z 6 ligi za zasługi i osiągnięcia od razu virtuti i order orła białego proszę ode mnie przekazać.
Człowieku, na meczach KSZO 1929 obowiązuje taka sama procedura jak na SSA.
Prezydent to sam do nas przyszedł! Jak ktoś mi powie, że Echo Dnia nie jest proSSA to życie chyba w jakiejś innej rzeczywistości. Kto co chwilę pisał (i to z wielkim entuzjazmem) o tym, że SSA uratowane, bo są menadzerowie z Anglii i Izraela? No, Echo Dnia to pisało codziennie.
@normalny kibic: nic mnie nie boli bo mam generalnie gdzieś to co dzieje się obecnie w SSA, ja tylko przytaczam fakty, nie obrażam ani kibiców ssa, ani piłkarzy, ani nikogo innego, a ból ewidentnie uwypukla się u Was - zwolennikach SSA - poczytaj sobie jeszcze raz swoje i osób Tobie podobnym z jaką nienawiścią piszecie o KSZO 1929 o kibicach, o piłkarzach, o Darku Ł. :)
PS: na pis też mam wyj... kolejne nietrafione spostrzeżenie "Panie propaganda"