Mam nadzieje że będzie nas dość sporo mimo tych całych zawirowań wiadomo jakich ale nie należy tracić wiary ja będę wierzył do końca a "kibice" mogą mnie nazywać młodym pelikanem mam to gdzieś. Aha i zaznaczam nie jestem starym dziadkiem. Pozdrawiam kibiców KSZO 1929, nie życzę waszemu klubowi źle w pewnej części z wami się zgadzam ale nie do końca. Niech wróci normalność... TYLKO KSZO!
Znicz to można zapalić nad SSA. Czas jest akurat stosowny...
Nad żywym KSZO SSA. nie mam zamiaru zapalać zniczy bo KSZO w sobotę ten znicz zgasi.
Polecam serial "Żywe Trupy" na Foxie. W jednym z najbliższych odcinków ma wystąpić KSZO SSA. A klub co najwyżej zgasi tą resztkę kibiców, którzy naiwnie wierzą, że ten twór jeszcze cokolwiek osiągnie.
Ten "żywy trup" ma więcej kibiców niż te tłumy na KSZO 1929 gdzie jego kibice nawet relacji z ostatniego meczu a także zdjęć nie zamieścili bo im wstyd było że przyszło na mecz "aż" 300 fanatyków wiejskiej piłki kopanej, a fanatyków piłki nożnej na KSZO SSA. było 700. KSZO Ostrowiec nigdy nie zginie i wierze że będzie w nim normalnie. A wy szczekajcie a karawana jedzie dalej! TYLKO KSZO!
Karawana jedzie dalej. Hahaha już nie długo. Nie zawyżajcie sobie. Jakie 700. Też lekko ponad 300 dziadków.
Chyba bym musiała ze schodów spaść, zeby mnie coś takiego zainteresowało
Mam was gdzieś ignoranci "kibice sukcesu" żyjcie dalej narzekając i taplajcie się w tym błocie nienawiści. Prawdziwi kibice nie opuszczają klubu jest się na dobre i złe a jak jest źle to się walczy i stara by było dobrze. Szanuje kibiców KSZO 1929 ALE TYCH PRAWDZIWYCH którym muszę przyznać wiele wysiłku wkładają w życie kibicowskie i za to pełen szacunek. Ale reszta "szczurów" tylko potrafi narzekać na jednych i drugich bez żadnej merytorycznej dyskusji. Pozdro dla ogarniętych...
A ja nie jestem kibicem i mnie to interesuje:P
KSZO jutro wygra 3:1
Za 90minut.pl - KSZO - Garbarnia (400 widzów), KSZO - Wisła Puławy (300 widzów), więc widzę, że na rzeczone przez Ciebie 700 osób złożyły się dwa spotkania. Duuuży sukces frekwencyjny :) Chcecie to chodźcie na SSA, nikt Wam tego nie zabrania. Już niedługo, bo za półtora miesiąca czekają Was kolejne emocje typu - "przystąpią do rundy wiosennej czy nie przystąpią?", "czy z klubu odejdzie tylko 10, czy może 15 zawodników?", "czy zespół wyjedzie na obóz, czy nie wyjedzie?", "czy przed startem uda się pozyskać kolejnych 15 bezrobotnych i czy znajdzie się kasa na zgłoszenie ich do rozgrywek?", itd., itp. jak co pół roku...
Gazeta Ostrowiecka - 700 widzów, Echo Dnia -700 widzów, Gazeta Wyborcza- 700 widzów, Radio Kielce - 700 widzów. Dziękuję eks_grajku. Aha no i ja na tym meczu też byłem i gwarantuje ci że było również wielu młodych ludzi a także rodzin z dziećmi. A te pytania twoje mam nadzieję że zostaną rozwiązane raz na zawsze w przerwie zimowej i KSZO będzie żyło długo i szczęśliwie. Bez odbioru.
Ja byłem z żoną i synem.
Z ciekawości sprawdziłem czy Twoje słowa są wiarygodne:
Ostrowiecka - 700
Echo Dnia - 700
i to na tyle Twojej rzetelności,
Radio Kielce nie podało w ogóle frekwencji, a Wyborcza podała 600
Tak więc kłamiesz chłopcze.
Teraz zadaj sobie pytanie o rzetelność tych mediów, to te same media, które zapowiadały już w sierpniu rychłe przejęcie KSZO przez jakiś Izraelczyków i Anglików - i co z tego wyszło? Media te ewidentnie są "pro-SSA", natomiast ogólnopolski portal 90minut, który jest zdecydowanie obojętny wobec całej tej sytuacji w Ostrowcu oszacował frekwencje na poziomie 300 osób - a są to ludzie, którzy widzę dziesiątki stadionów tygodniowo i nie zależy im ani na sławieniu KSZO SSA, ani na jego dyskryminowaniu.
Więcej samodzielności w myśleniu życzę.
Człowieku, na meczach KSZO 1929 obowiązuje taka sama procedura jak na SSA.
Do kibiceKSZOcom. widzę że masz myślenie czysto sPISkowe i uważasz te media za "pro- SSA" hehehe zabawny jesteś. Boli was to że KSZO SSA. rośnie w siłę i powoli się odradza a wasze wakacyjne pikniki powoli się kończą. Nazywaliście prezydenta kłamcą a gdy założył wam klubik to polecieliście jak szczury do sera. TYLKO KSZO!
Rośnie w siłę? ekhm...popytaj piłkarzy jak tam z pensjami, gdzie będzie obóz itp. Może się obudzisz