Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Jutro wszyscy na mecz KSZO - Znicz! Godz. 16.00

Ilość postów: 20 | Odsłon: 2728 | Najnowszy post
  • Jutro wszyscy na mecz KSZO - Znicz! Godz. 16.00

Mam nadzieje że będzie nas dość sporo mimo tych całych zawirowań wiadomo jakich ale nie należy tracić wiary ja będę wierzył do końca a "kibice" mogą mnie nazywać młodym pelikanem mam to gdzieś. Aha i zaznaczam nie jestem starym dziadkiem. Pozdrawiam kibiców KSZO 1929, nie życzę waszemu klubowi źle w pewnej części z wami się zgadzam ale nie do końca. Niech wróci normalność... TYLKO KSZO!

Gość_normalny_kibic
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Jutro wszyscy na mecz KSZO - Znicz! Godz. 16.00

Znicz to można zapalić nad SSA. Czas jest akurat stosowny...

Gość_Eks grajek
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nad żywym KSZO SSA. nie mam zamiaru zapalać zniczy bo KSZO w sobotę ten znicz zgasi.

Gość_normalny_kibic
        Zgłoś
        Odpowiedz

Polecam serial "Żywe Trupy" na Foxie. W jednym z najbliższych odcinków ma wystąpić KSZO SSA. A klub co najwyżej zgasi tą resztkę kibiców, którzy naiwnie wierzą, że ten twór jeszcze cokolwiek osiągnie.

Gość_Eks grajek
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ten "żywy trup" ma więcej kibiców niż te tłumy na KSZO 1929 gdzie jego kibice nawet relacji z ostatniego meczu a także zdjęć nie zamieścili bo im wstyd było że przyszło na mecz "aż" 300 fanatyków wiejskiej piłki kopanej, a fanatyków piłki nożnej na KSZO SSA. było 700. KSZO Ostrowiec nigdy nie zginie i wierze że będzie w nim normalnie. A wy szczekajcie a karawana jedzie dalej! TYLKO KSZO!

Gość_normalny_kibic
            Zgłoś
            Odpowiedz

Karawana jedzie dalej. Hahaha już nie długo. Nie zawyżajcie sobie. Jakie 700. Też lekko ponad 300 dziadków.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Chyba bym musiała ze schodów spaść, zeby mnie coś takiego zainteresowało

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Mam was gdzieś ignoranci "kibice sukcesu" żyjcie dalej narzekając i taplajcie się w tym błocie nienawiści. Prawdziwi kibice nie opuszczają klubu jest się na dobre i złe a jak jest źle to się walczy i stara by było dobrze. Szanuje kibiców KSZO 1929 ALE TYCH PRAWDZIWYCH którym muszę przyznać wiele wysiłku wkładają w życie kibicowskie i za to pełen szacunek. Ale reszta "szczurów" tylko potrafi narzekać na jednych i drugich bez żadnej merytorycznej dyskusji. Pozdro dla ogarniętych...

Gość_normalny_kibic
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

A ja nie jestem kibicem i mnie to interesuje:P

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Odp.: Jutro wszyscy na mecz KSZO - Znicz! Godz. 16.00

KSZO jutro wygra 3:1

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Za 90minut.pl - KSZO - Garbarnia (400 widzów), KSZO - Wisła Puławy (300 widzów), więc widzę, że na rzeczone przez Ciebie 700 osób złożyły się dwa spotkania. Duuuży sukces frekwencyjny :) Chcecie to chodźcie na SSA, nikt Wam tego nie zabrania. Już niedługo, bo za półtora miesiąca czekają Was kolejne emocje typu - "przystąpią do rundy wiosennej czy nie przystąpią?", "czy z klubu odejdzie tylko 10, czy może 15 zawodników?", "czy zespół wyjedzie na obóz, czy nie wyjedzie?", "czy przed startem uda się pozyskać kolejnych 15 bezrobotnych i czy znajdzie się kasa na zgłoszenie ich do rozgrywek?", itd., itp. jak co pół roku...

Gość_Eks grajek
              Zgłoś
              Odpowiedz

Gazeta Ostrowiecka - 700 widzów, Echo Dnia -700 widzów, Gazeta Wyborcza- 700 widzów, Radio Kielce - 700 widzów. Dziękuję eks_grajku. Aha no i ja na tym meczu też byłem i gwarantuje ci że było również wielu młodych ludzi a także rodzin z dziećmi. A te pytania twoje mam nadzieję że zostaną rozwiązane raz na zawsze w przerwie zimowej i KSZO będzie żyło długo i szczęśliwie. Bez odbioru.

Gość_normalny_kibic
                Zgłoś
                Odpowiedz

Ja byłem z żoną i synem.

Gość_Żaba
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Z ciekawości sprawdziłem czy Twoje słowa są wiarygodne:

Ostrowiecka - 700

Echo Dnia - 700

i to na tyle Twojej rzetelności,

Radio Kielce nie podało w ogóle frekwencji, a Wyborcza podała 600

Tak więc kłamiesz chłopcze.

Teraz zadaj sobie pytanie o rzetelność tych mediów, to te same media, które zapowiadały już w sierpniu rychłe przejęcie KSZO przez jakiś Izraelczyków i Anglików - i co z tego wyszło? Media te ewidentnie są "pro-SSA", natomiast ogólnopolski portal 90minut, który jest zdecydowanie obojętny wobec całej tej sytuacji w Ostrowcu oszacował frekwencje na poziomie 300 osób - a są to ludzie, którzy widzę dziesiątki stadionów tygodniowo i nie zależy im ani na sławieniu KSZO SSA, ani na jego dyskryminowaniu.

Więcej samodzielności w myśleniu życzę.

kibiceKSZOcom
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Liczby bardzo łatwo zweryfikować w przypadku SSA odpowiednio liczba sprzedanych biletów i wejść poprzez bramkę w przypadku 1929 wejścia przez bramkę .

Czlowiek
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Człowieku, na meczach KSZO 1929 obowiązuje taka sama procedura jak na SSA.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Do kibiceKSZOcom. widzę że masz myślenie czysto sPISkowe i uważasz te media za "pro- SSA" hehehe zabawny jesteś. Boli was to że KSZO SSA. rośnie w siłę i powoli się odradza a wasze wakacyjne pikniki powoli się kończą. Nazywaliście prezydenta kłamcą a gdy założył wam klubik to polecieliście jak szczury do sera. TYLKO KSZO!

Gość_normalny_kibic
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Rośnie w siłę? ekhm...popytaj piłkarzy jak tam z pensjami, gdzie będzie obóz itp. Może się obudzisz

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę