jeszcze można to gdzieś obejrzeć? przegapiłam, myślałam, że to dziś...
Bo ci ochroniarze to se pozwalają na wszystko i czują się bezkarni i są ponad prawem itp. A jak mi groził typ na olx a niedawno drugi na fb to kazali zablokować nawet nie chcieli tego czytać i notatki nie spisali. A jak ktoś coś ukradnie korporacji za 1gr to jadą jakby się krew lała. Albo jak kto napisze co na forum albo ściągnie film z torrenta.
Czy to jedyna taka sprawa prowadzona przez naszą prokuraturę?I co na to Prokurator Pionka?
Sprawa jest głośna, zawsze byłam tym wyrokiem oburzona i współczuję rodzicom.Ale to co zobaczyłam wczoraj w programie Państwo w Państwie woła o pomstę do nieba.Bezwzględni młodzi sadyści w straszny sposób zabili Michała!Występujący tam sędzia stwierdził, że gdyby uderzali rękami głowę ofiary to byłoby zabójstwo, a jeśli kopali to jest pobicie ze skutkiem śmiertelnym.Kolejny problem sędziego, trzeba udowodnić , czy chcieli zabić czy nie.brak przesłuchania lekarza. który pierwszy reanimował Michała, brak sprawdzania komórek.nie uznanie przez sąd relacji naocznego świadka tego morderstwa, poniewaz świadek........................................................nosi okulary, więc nie widzi. no i ta drzemka prokuratora w czasie procesu, nie wpuszczenie rodziców Michała na salę rozpraw w czasie procesu.Ludzie, gdzie my żyjemy?Ja mam wielką nadzieję, że sędzia Wesołowski zainteresuje ministra sprawiedliwości i generalnego prokuratora Zbigniewa Ziobro tą sprawą.Teraz drżyjcie oprawcy i ich rodzice.Niech sprawiedliwości stanie się zadość.Gorąco pozdrawiam Rodziców Michała.
Dobrze, że przypomnieli tę sprawę w takim programie. I szacunek dla rodziców za wytrwałość w dążeniu do prawdy i sprawiedliwości
Dozywocie gowniarzom na koszt rodzicow!
Sorki, oczywiście Wojciechowski.
Ci ludzie powinni siedzieć w pierdlu i mam nadzieję że tak właśnie będzie.
chyba niestety nie będzie bo wyrok jest prawomocny
a dlaczego nikt nie mówi czyje to dzieci i znana nazwiska ostrowieckich oficjeli?
dokładnie ciekawe jak się nazywają sprawcy jeśli to rzeczywiście ich rodzice są na stanowiskach to pewnie dużo osób wie kto to warto by wiedzieć aby omijać ich z daleka
Jeśli ktoś zna nazwiska tych bandytów to nich napisze. Ich rodzice pewnie nielepsi
Córka Wilczyńskiego maczała w tym palce?
Tak.
W jaki sposób ?
21:35 no to ładnie i tatuś był prezydentem,może dlatego sprawa ucichła
Zgodnie z art. 158 § 3 Kodeksu karnego (kk) - jeżeli następstwem bójki lub pobicia jest śmierć człowieka, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od 1 roku do lat 10. A tu kurator? Powiem ze sprawa dosc dziwna.... A prokurator, nie wnioskowal o wiezienie?
Bo byli nieletni 15:52. Wtedy nieletni nie odpowiadali, jak dorośli.