Ja chętnie przyjdę razem z moimi koleżankami. Wiem ,że tylko w tej kobiecie nadzieja, to ona będzie dalej walczyć o nasze prawa i obroni nas przed opętanym Mikke.
Mikke nas kobiety bardzo mobilizuje. Nie ma to jak dobry impuls ....))
PZPR dla niektórych nie umarł. Niebawem będziemy mieli katastrofę gospodarczą a ona będzie dalej wysławiać gejów, lezby i innych dewiantów
Członkowie partii politycznych dzielą się na ideowców i karierowiczów. Pani Senyszyn należy do tych pierwszych, czego potwierdzeniem jest jej trwanie w jednej opcji politycznej bez względu na wynik wyborczy i głoszenie zawsze z przekonaniem tych samych poglądów. Dlatego też mam szacunek dla ludzi odważnych i merytorycznych, niezależnie od tego czy są to moje poglądy.
Raz zmieniła już poglądy z komunistki PZPR stała się socjalistą z SLD została jeszcze jej opcja liberala,chadeka ,narodowca, faszystka itp."tylko świnia nie zmienia poglądów" -zawołanie komunistów w czasie przeobrażeń politycznych.
Taka osoba powinna kandydować do celi pojedyńczej za życiorys komunistyczny,żadnej kary nie poniosła,a tyle już zła narobiła udzielając się w polityce.
"czerwony ostrowiec zawsze z partią"
uwazasz ze np w PiSie oczywiscie pamietaj ze PiS jest jak najbardziej socjalistyczna partia sa ludzie nieskazitelni ktorzy polityke uprawiaja aby wszystkim zylo sie lepiej? rozczaruje Cie , dzisiaj polityke uprawia sie po to zeby sie nachapac wiec ten smieszny tekst ktory wkleiles z cytatem jest zalosny bo odniesie sie do kazdej partii politycznej. Idz posluchaj co ma kobieta do powiedzenia jak spasuje to zaglosujesz jak nie spasuje to nie zaglosujesz. Czy twoja przeogromna inteligencja i dojrzalosc blokuje twoje mozliwosci wyciagania wnioskow po wysluchaniu argumentow? Ja osobiscie nie zgadzam sie z ta kobieta i jej argumentami ale nie bede zabranial jej sie wypowiedziec.
Żałosna Kobieta...co Ona wygadywała u Lisa....kompromitacja totalna
Byłem na dzisiejszym spotkaniu z Panią Joanną. I wcale nie żałuje. Pani profesor okazała się być serdeczną i sympatyczną osobą. W długim wykładzie zawarła wszystkie kwestie które mnie interesowały a dzięki pytaniom od pozostałych gości wiele ciekawych myśli zostało rozwiniętych. To było spore przeżycie móc być tak blisko znanej osoby i móc z nią swobodnie wymienić poglądy. Nawet frekwencja mnie zaskoczyła mimo takiej niepogody. Tłoku nie było ale sala miała komplet, nawet z tyłu kilka osób stało. Miałem wahania co do kandydata na lewicy, którego wybrać, jednak zdecydowanie Pani Senyszyn to pierwsza liga i nie ma konkurenta.
Ani konkurentki :)
Wśród zdrajcow nie ma konkurencji-niech się święci 1maja,niech się święci mordowanie Polaków,internowanie................... !!!! To pani Senyszyn wczoraj,a jak dziś wygląda jej kariera do Europy :tam jest jeszcze kasa,tam jeszcze istnieje pole do zniszczeń..............itp!!!!!!!
a ja uważam ze ta kobieta zrobi więcej niż nie jeden mezszczyzna polityk i to czasami dużo młodszy od niej.ma babka przysłowiowe jaja widać to . jest starsza doswiadczona ,a na brak kasy nie narzeka tego jej w zyciu nigdy nie brakowało.