Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

Odp.: Joanna Senyszyn w Ostrowcu Św. 16 maja 2014

Ja chętnie przyjdę razem z moimi koleżankami. Wiem ,że tylko w tej kobiecie nadzieja, to ona będzie dalej walczyć o nasze prawa i obroni nas przed opętanym Mikke.

Gość_Kobieta
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Joanna Senyszyn w Ostrowcu Św. 16 maja 2014

Mikke nas kobiety bardzo mobilizuje. Nie ma to jak dobry impuls ....))

Gość_gość_folozofka
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 53

PZPR dla niektórych nie umarł. Niebawem będziemy mieli katastrofę gospodarczą a ona będzie dalej wysławiać gejów, lezby i innych dewiantów

Gość_var
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 55

Członkowie partii politycznych dzielą się na ideowców i karierowiczów. Pani Senyszyn należy do tych pierwszych, czego potwierdzeniem jest jej trwanie w jednej opcji politycznej bez względu na wynik wyborczy i głoszenie zawsze z przekonaniem tych samych poglądów. Dlatego też mam szacunek dla ludzi odważnych i merytorycznych, niezależnie od tego czy są to moje poglądy.

Gość_gość_filozofka
        Zgłoś
        Odpowiedz

Raz zmieniła już poglądy z komunistki PZPR stała się socjalistą z SLD została jeszcze jej opcja liberala,chadeka ,narodowca, faszystka itp."tylko świnia nie zmienia poglądów" -zawołanie komunistów w czasie przeobrażeń politycznych.

Taka osoba powinna kandydować do celi pojedyńczej za życiorys komunistyczny,żadnej kary nie poniosła,a tyle już zła narobiła udzielając się w polityce.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 45

"czerwony ostrowiec zawsze z partią"

saint
      Zgłoś
      Odpowiedz

uwazasz ze np w PiSie oczywiscie pamietaj ze PiS jest jak najbardziej socjalistyczna partia sa ludzie nieskazitelni ktorzy polityke uprawiaja aby wszystkim zylo sie lepiej? rozczaruje Cie , dzisiaj polityke uprawia sie po to zeby sie nachapac wiec ten smieszny tekst ktory wkleiles z cytatem jest zalosny bo odniesie sie do kazdej partii politycznej. Idz posluchaj co ma kobieta do powiedzenia jak spasuje to zaglosujesz jak nie spasuje to nie zaglosujesz. Czy twoja przeogromna inteligencja i dojrzalosc blokuje twoje mozliwosci wyciagania wnioskow po wysluchaniu argumentow? Ja osobiscie nie zgadzam sie z ta kobieta i jej argumentami ale nie bede zabranial jej sie wypowiedziec.

Gość_Braddock
        Zgłoś
        Odpowiedz

Żałosna Kobieta...co Ona wygadywała u Lisa....kompromitacja totalna

Gość_misia
          Zgłoś
          Odpowiedz

Byłem na dzisiejszym spotkaniu z Panią Joanną. I wcale nie żałuje. Pani profesor okazała się być serdeczną i sympatyczną osobą. W długim wykładzie zawarła wszystkie kwestie które mnie interesowały a dzięki pytaniom od pozostałych gości wiele ciekawych myśli zostało rozwiniętych. To było spore przeżycie móc być tak blisko znanej osoby i móc z nią swobodnie wymienić poglądy. Nawet frekwencja mnie zaskoczyła mimo takiej niepogody. Tłoku nie było ale sala miała komplet, nawet z tyłu kilka osób stało. Miałem wahania co do kandydata na lewicy, którego wybrać, jednak zdecydowanie Pani Senyszyn to pierwsza liga i nie ma konkurenta.

Ani konkurentki :)

Gość_zadowolony
            Zgłoś
            Odpowiedz

Wśród zdrajcow nie ma konkurencji-niech się święci 1maja,niech się święci mordowanie Polaków,internowanie................... !!!! To pani Senyszyn wczoraj,a jak dziś wygląda jej kariera do Europy :tam jest jeszcze kasa,tam jeszcze istnieje pole do zniszczeń..............itp!!!!!!!

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

a ja uważam ze ta kobieta zrobi więcej niż nie jeden mezszczyzna polityk i to czasami dużo młodszy od niej.ma babka przysłowiowe jaja widać to . jest starsza doswiadczona ,a na brak kasy nie narzeka tego jej w zyciu nigdy nie brakowało.

Gość_gosc rafał
                Zgłoś
                Odpowiedz
11 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę