http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111120/PILKA14/887488283
Kto jeszcze wierzy w SSA? :D :D :D hahaha
Tomasz Gogol:
Musi się odbyć walne zgromadzenie akcjonariuszy. Musimy podjąć decyzję co do dalszego funkcjonowania tej spółki.
TRADYCJA kołem się toczy(co pół roku) :D
SSA WYNOCHA! Dość tej parodii. Szkoda że piłkarze wczoraj nie pociągali strajku do końca, zrobili by przysługę nam kibicom, miastu i sobie.
tak - kibice którzy jeszcze nie tak dawno śpiewali na trybunach,że kochają ten klub teraz na niego plują włucząc się po jakiś pipidówach za bodzechowska okręgówką! nieładnie!
Boli Cię ta okręgówka? :) I dobrze - ma boleć takich jak Ty.
Daniel Dylewski, napastnik KSZO SSA:
- Czy zostanę w KSZO? Ja bym chciał stąd jak najszybciej odejść. Mam rodzinę, małe dziecko, nie mogę sobie pozwolić na to, żeby nie otrzymywać pensji.
Mateusz Stąporski, napastnik KSZO SSA:
- Nie wyobrażam sobie dalszej gry w KSZO, jeśli sytuacja się nie zmieni. Jeżeli do grudnia będziemy w tym samym miejscu, to rozwiążę kontrakt. Mam propozycje, nie będę czekał w nieskończoność.
gosc z 16:32: nigdy nikt nie śpiewał, że "kocha ten klub", nikt nigdy nie kochał spółki KSZO SSA. Jedyne co kochamy i kochać będziemy to KSZO Ostrowiec! A dla nas to coś więcej niż tylko "klub".
Tylko fakty i realne perspektywy mogą mnie przekonać już nie łapie tych obietnic które łapałem przez całe wakacje... Czas pokaże a pewnie nic nie pokaże jak zwykle.