Coraz lepiej nasza gra wygląda. Ted sprzedaje klub. Mogę to powiedzieć. Nie potwierdzone , ale z pewnego źródła wiem, że pewne. Do naszego klubu wraca normalność!
kilka miesięcy temu już nawet sprzedał i powiedział przed kamerami, że już nic nie ma wspolnego z Ostrowcem...to jak to jest, ile razy można sprzedawać ten sam klub?
uszczypnąć cię?
hahaha niezłe bzdury :P a ja z pewnego źródła wiem, że klub już kupili ci "inwestorzy". Są z Radomska, z Gliwic i z Ostrowca :D
Podobno na wiosne chca walczyc o awans.
Maja byc powazne wzmocnienia.
Do Kszo ma przyjsc m.in. byly
reprezentant Ukrainy Andrei Danilko,
oraz Jari Mentula z Finlandii.
Taa a podobno "udziałowcy" już pili wódkę z większością sędziów w Polsce...
Żałosne to ssa.Sieja plotki aby póżniej było tak jak zawsze.
Przecież to był wasz ostatni mecz w historii.
Takie plotki o kolejnych nowych inwestorach są po to rozsiewana, żeby ta szara masa nadal wierzyła, że będą grać dalej i będzie dobrze i SSA będzie potęgą.
Jeżeli wypłacili pensje piłkarzom (a na tym forum jeden przyznał, że płacą) tzn że coś jest na rzeczy i może być nieźle
Ale żarty z tym, że "może być nieźle". Dostali drugą wypłatę od sierpnia. Jakby nie dostali to by nie zagrali, byłby trzeci walkower i koniec waszego skorumpowanego dziadowskiego klubiku.
podbno kupcem jest jakis polak...
Tak ,nazywa sie Polak.
Zdenek Polak i mieszka w Pradze.
nie nie-klub podobno ma kupić Z.ZIDANE-zainwestuje i za 2 lata LIGA MISTRZÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TO PEWNE
Kupią czy nie tego nie wiem ale jeśli by to doszło do skutku to jestem ciekawy co by powiedzieli ci "goście" co nawet podpisać się pod swoja wypowiedzią nie mają odwagi(będzie pianie z zachwytu no bo kto się kapnie że to ja pisałem np. o ostatnim meczu w historii)ŻAŁOSNE.
KSZO pnie się w górę tabeli. Wczoraj zdobywamy bramkę na miarę kolejnych 3 punktów w ostatniej minucie meczu a jednak jakoś nie potrafię sie już z tego cieszyć. Kibiców garstka. 400 osób to po prostu dramat. Nikt nic nie iwe czy Dąbrowski wreszcie sprzeda klub. A jeśli sprzeda co zrobią nowi właściciele?? Czy to prawda ,że mają przenieść klub do innego miasta??
Naprawdę normalność wraca???
Normalność już wróciła!! Dziś KSZO 1929 pokonał w Okręgowym Pucharze Polski trzecioligowy Granat Skarżysko 2:0!!