Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Jeziorak Iława - KSZO - 0:1. Pniemy się w górę tabeli! (Sprzedaż klubu)

Ilość postów: 25 | Odsłon: 3250 | Najnowszy post
  • Jeziorak Iława - KSZO - 0:1. Pniemy się w górę tabeli! (Sprzedaż klubu)

Coraz lepiej nasza gra wygląda. Ted sprzedaje klub. Mogę to powiedzieć. Nie potwierdzone , ale z pewnego źródła wiem, że pewne. Do naszego klubu wraca normalność!

Gość_prawdziwikibice
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Jeziorak Iława - KSZO - 0:1. Pniemy się w górę tabeli! (Sprzedaż klubu)

kilka miesięcy temu już nawet sprzedał i powiedział przed kamerami, że już nic nie ma wspolnego z Ostrowcem...to jak to jest, ile razy można sprzedawać ten sam klub?

Gość_dk79
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Jeziorak Iława - KSZO - 0:1. Pniemy się w górę tabeli! (Sprzedaż klubu)

uszczypnąć cię?

Gość_zdzich
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

hahaha niezłe bzdury :P a ja z pewnego źródła wiem, że klub już kupili ci "inwestorzy". Są z Radomska, z Gliwic i z Ostrowca :D

Gość_nieprawdziwikibice
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Podobno na wiosne chca walczyc o awans.

Maja byc powazne wzmocnienia.

Do Kszo ma przyjsc m.in. byly

reprezentant Ukrainy Andrei Danilko,

oraz Jari Mentula z Finlandii.

Gość_MB
      Zgłoś
      Odpowiedz

Taa a podobno "udziałowcy" już pili wódkę z większością sędziów w Polsce...

Gość_zdzich
        Zgłoś
        Odpowiedz

Żałosne to ssa.Sieja plotki aby póżniej było tak jak zawsze.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Przecież to był wasz ostatni mecz w historii.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Takie plotki o kolejnych nowych inwestorach są po to rozsiewana, żeby ta szara masa nadal wierzyła, że będą grać dalej i będzie dobrze i SSA będzie potęgą.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jeżeli wypłacili pensje piłkarzom (a na tym forum jeden przyznał, że płacą) tzn że coś jest na rzeczy i może być nieźle

Gość_~ass
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ale żarty z tym, że "może być nieźle". Dostali drugą wypłatę od sierpnia. Jakby nie dostali to by nie zagrali, byłby trzeci walkower i koniec waszego skorumpowanego dziadowskiego klubiku.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

podbno kupcem jest jakis polak...

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Tak ,nazywa sie Polak.

Zdenek Polak i mieszka w Pradze.

Gość_Pepik
                Zgłoś
                Odpowiedz

nie nie-klub podobno ma kupić Z.ZIDANE-zainwestuje i za 2 lata LIGA MISTRZÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TO PEWNE

Gość_alka
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Kupią czy nie tego nie wiem ale jeśli by to doszło do skutku to jestem ciekawy co by powiedzieli ci "goście" co nawet podpisać się pod swoja wypowiedzią nie mają odwagi(będzie pianie z zachwytu no bo kto się kapnie że to ja pisałem np. o ostatnim meczu w historii)ŻAŁOSNE.

marvin68
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Moim zdaniem to raczej był łabędzi śpiew z tym meczem,pisze to bynajmniej w miarę obiektywnie .Nie mam pojęcia na jakich zasadach dograli do końca te rundę .

Czlowiek
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

KSZO pnie się w górę tabeli. Wczoraj zdobywamy bramkę na miarę kolejnych 3 punktów w ostatniej minucie meczu a jednak jakoś nie potrafię sie już z tego cieszyć. Kibiców garstka. 400 osób to po prostu dramat. Nikt nic nie iwe czy Dąbrowski wreszcie sprzeda klub. A jeśli sprzeda co zrobią nowi właściciele?? Czy to prawda ,że mają przenieść klub do innego miasta??

Naprawdę normalność wraca???

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Normalność już wróciła!! Dziś KSZO 1929 pokonał w Okręgowym Pucharze Polski trzecioligowy Granat Skarżysko 2:0!!

Gość_zdzich
        Zgłoś
        Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę