Szukam bratnich duszy, z którą mogłabym pogadać o wszystkim, spotkać się, zaszaleć, potańczyć. Z kim mogłabym wyjść na kawę, piwo, spacer, pojeździć na rowerze . Mam 35 lat, syna w wieku 14 lat.Jestem osobą ciepłą i otwartą na ludzi i nowych znajomych.Nie szukam tylko mężczyzn ale i kobietki, które są szalone tak jak ja:)z bagażem doświadczeń...tel.881356918 Nie mieszkam w Ostrowcu tylko w okolicach co może być zaletą.
A ja jestem strażnikiem teksasu i chetnie Cie poznam. Zadzwonie jak mnie tylko wypuszcza i jak uzbieram na doladowanie.
Nadia, wchodź czasem na czat- napewno się ktoś znajdzie z kim można będzie na piwo pójść.
Nadia35 uwazaj na zakalcow
ja napewno do ciebie zadzwonie jestem kobieta mam 35 lat..i tez jestem samotna
Na ten anons odpowiadają sami faceci z jedną myślą...Ale czego mogłam się spodziewać przecież oni myślą tym na dole. Liczę na kobiety po przejściach, których nie rozumie najbliższe otoczenie i lubią trochę wyjść na kawę, piwo.Dziś jest wieczorek zapoznawczy w barze w Bramie doczytałam na forum wybieram się.Kto jest Chętny?
Nie wszyscy myślą tylko tym organem. Jasne założenia na początku znajomości, określenie rodzaju spotkań czy rozmów. Komu nie pasuje , ten się już nie odezwie.
Jest coś takiego jak przyjaźń , ale jest też partnerstwo. Stawiasz na przyjaźń to od razu zastrzeż, że nie masz ochoty na partnerstwo i już.
Są jeszcze faceci inteligentni, którzy to rozumieją i rozróżniają obie te opcje.
Dobrze Ci Alex napisała, wchodź na czata. Co prawda nie codzień i nie przez cały czas, ktoś tam "dyżuruje". Poznasz tam sobie jakieś koleżany czy kolegów.
limonkowanimfa zna ich wszystkich :)
Nadia, ja nie jestem samotna, ale chętnie wyjde na kawe i poznam kogos szalonego. podaj maila.
limonkowanimfa , lubi młodych .. :)
jak chcesz pogadać to mój numer gadu gadu 49558544 pozdrawiam a