Pytanie pierwsze: mieszkasz sam czy z rodzicami :-) Napisz sam jak napiszesz inaczej będziesz już przegrany. Duża aktywnośc pań?
Bo jestem sam tak jak Ty. A co mam w sobie to trudne pytanie, pewnie coś tam mam.
A ja chętnie poznam koleżanki. Ciągle sama czy do kina czy na kawę, brak zwykłych pogaduszek. ...
Do 7:48 Też chętnie poznam koleżankę :)podaj meila To napisze może się skumplujemy.
Do 06:17 Nie posiadam niestety komunikatorów typu gg. podaj e-maila jak masz.
W wieku 41 lat "te sprawy" jeszcze interesują czy może już bardziej tylko spacerki i pogaduchy?
Oj ale zdesperowani jesteście masakra aż żal dupe ściska ☺
To będziesz miał/miała zgrabną dupę - bo żal podobno dupę ściska...
Do 00,30 niczego nie oczekuję przeglądam wasze wątki i się śmiać chcę z tego że nie macie nic do roboty tylko szukacie znajomych i wypisuje ie jakie wy jesteście samotni itd itd. Kurde nie wiem naprawdę jesteście mało ambitni nie wiecie co już z sobą robić z nudów, weźcie się za jakąś robotę za siebie np basen siłownia czy spacer jakiś cokolwiek żeby nie myśleć że się jest samotnym tyle rzeczy jest do zrobienia tylko wam chęci brak eh co za ludzie tylko lepiej siąść i narzekać przed kompem tylko tyle potrafić narzekać narzekać i jeszcze raz narzekać.
A jeszcze lepiej narzekać na to że ktoś narzeka, co właśnie teraz uskuteczniasz :D
witam znajdzie sie fajna dziewczyna w wieku 20 25 do poznania sie